Home > Το Global Positioning System ως ένα έργο δίκαιη επιστήμη

Το Global Positioning System ως ένα έργο δίκαιη επιστήμη

Science Fair έχει επιστρέψει για το γιο μου, και μετά από πολλές συζητήσεις με τον καθηγητή σχετικά με τους πιθανούς σχέδια που τελικά έχουν περάσει αυτό με το οποίο ήταν το άλμα τρία πόδια από χαρά … εγώ σχεδόν, τόσο επειδή είναι ένα θέμα που μας συναρπάζει. Επίσης, επειδή αυτό το έργο είναι πρωτότυπο, αποφασίσαμε να μην ψάξετε περισσότερο από το Internet αυτό που όλοι έχουν κάνει και ο κύριος λόγος για τον οποίο οι μισοί είναι
συχνά απορρίπτονται ή να επαναληφθούν.

Παρά το γεγονός ότι ένα κρίσιμο έτος, επειδή το 13 είναι ακριβώς αυτό το στάδιο, όταν αρχίζουν να αμφισβητούν την εξουσία, οι αδικίες της ζωής, μεταξύ των παιδιών και των εφήβων που με άγγιξε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο σε θέματα που δεν είναι αναγκαστικά μετοχή. Ένας σπουδαίος τύπος, με ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον στον κόσμο του μάρκετινγκ και της τεχνολογίας … αλλά με αρκετά χρόνια ακόμη για να ανακτήσει την αυτοεκτίμησή του σε ό, τι πηγαίνει και ξεχωριστό αυτό είναι άχρηστη να επικεντρωθεί.

Η φωτογραφία στα δεξιά φαίνεται σαν χθες, όταν κέρδισε την αποκήρυξη της οικογένειας από την εφαρμογή του «μηδέν» μαχαίρι. Haha, ισχυρίστηκε για αρκετές ημέρες, η οποία τώρα δεν έχει σημασία γιατί η εικόνα ήταν φοβερό.

Επιστρέφοντας στο θέμα του έργου ο σκοπός είναι να παρουσιάσει τις επιδόσεις τουgps συστήματος. Γι ‘αυτό πρέπει να δουλέψουμε το Σαββατοκύριακο, κάνοντας χώρο μεταξύ του θορύβου που προκαλείται από την ημέρα της μητέρας, πρέπει να οικοδομήσουμε ένα μοντέλο του κόσμου, με τις τροχιές των δορυφόρων σύρμα, ηπείρους που, γεωγραφικά πλάτη και μήκη. Με αυτό θα εξηγήσει πώς γεωγραφικές συντεταγμένες λειτουργεί, πώς η βαρύτητα μπορεί να βάλει
αντικείμενα σε τροχιά και τη λήψη αυτού του σήματος από τις συσκευές με ενσωματωμένο GPS.

Στη συνέχεια, με ένα iPad θα δείξει πού είναι οι δορυφόροι, ότι ενώ δεν φαίνεται, υπάρχει μια εφαρμογή που προσομοιώνει την στροφή τους στον ουρανό.

Και τελικά θα εξηγήσει πώς αυτό το σύστημα, μαζί με το δέκτη GPS που φέρνουν τώρα τα κινητά τηλέφωνα και να αναπτυχθούν εφαρμογές επιτρέπουν geolocation, δείχνονταςGoogle Earth και ο τόπος που βρίσκονται στο σχολείο. Ω, που θέλω να δω, γιατί το παιχνίδι γίνεται από τον ίδιο σαν να ήταν ένα Game Boy.

Έτσι, σε αντίθεση με το άγχος της το περασμένο Σαββατοκύριακο με την συντριβή του τόπου, τώρα έχω ένα πολύ διασκεδαστικό, θα πρέπει επίσης να αγοράσετε μια καλή επένδυση για την προστασία του iPad από κάθε ατύχημα, το τρένο το αγόρι, έτσι ώστε αντί να επαναλάβει ως παπαγάλο πάνω εξηγήσει κάτι περισσότερο από απλά γεωγραφία και ιδιαίτερα τον εκπαιδεύσει για να μη δημιουργήσει αντιπερισπασμό μπλόφα με την ικανότητά του να παίξει Iron-man … όπως μόνο αυτός μπορεί!

Πέρυσι με την μεθάνιο γκαζάκι πήρε την πρώτη θέση στην τάξη, στο σχολείο και δίκαιη κολέγιο στην πρωτεύουσα. Αντίθετα, αυτή τη φορά δεν πρόκειται σε μια ομάδα, και … σε μια συναρπαστική θέμα.

Θα δούμε πώς θα πάει …

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.