Home > Το καλύτερο της Micro Κέντρο

Το καλύτερο της Micro Κέντρο

Χθες μίλησα από τις τρέλες της MicroCenter, τώρα θέλω να κάνω μια λίστα με ό, τι φάνηκε διασωθούν για μένα.

Σε γενικές γραμμές, οι τιμές δεν είναι σημαντικά χαμηλότερο σε σχέση με εκείνα που βρέθηκαν σεclip image00141 The best of Micro Centerένα ισπανικό χώρα, αλλά πράγματι η ποικιλία και η καινοτομία είναι. Πολλά από αυτά τα πράγματα δεν έρχονται, ή να κάνετε όταν είναι παρωχημένες εδώ.

Η αμερικανική κόσμος επικεντρώνεται στην ψηφιακή τηλεόραση, αναλογικούς μετατροπείς, νέα σχέδια και πολλές νέες τηλεοράσεις. Ίσως το ενδιαφέρον μου για τις μηχανές μου έχει εκτραπεί, αλλά υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα gadgets, καλώδια ανταλλαγή και το μικρεμπόριο.

Αυτά είναι μερικά εξοπλισμό που έχει επιστήσει την προσοχή μου:

  • Fujitsu LifeBook P8020, το περισσότερο που μου άρεσε, με το 12.1 “, επεξεργαστή Intel Core 2 Duo, clip image00223 The best of Micro Centerδυστυχώς φέρνει τα Windows Vista και η τιμή υπερβαίνει τα $ 1.400
  • Για 100 δολάρια λιγότερο, το ίδιο σημειωματάριο, με την Intel Centrino Core 2 Duo.
  • Gateway M-6888u Notebook, μερικά από αυτά μπορεί να δει κανείς μετά Acer αγόρασε πύλη. Πρόκειται για μηχανήματα υψηλής απόδοσης, που πάντα ήταν. Με 4GB Dual Channel, Intel Core 2 Duo, 320 GB SATA? Φέρνει μια ATI Mobility Radeon κάρτα γραφικών των 512 διακριτών μνήμη. Κοστίζει $ 599, αφαιρέστε μόνο τα Windows Vista
  • Παρόμοια με τα παραπάνω είναι η Toshiba Satellite P305d, αλλά κοστίζει 200 ​​δολάρια περισσότερο και το Pavilion DV5-1250us αξίζει 250 δολάρια περισσότερο.
  • Η Acer AspireOne είναι μόλις $ 279 και αν επιμένουν για μια στιγμή ότι θα το δώσει σε αντάλλαγμα για μια άλλη αγορά. Για $ 329 μπορείτε να πάρετε το Acer 10 “160 GB, αλλά με ένα κανονικό SATA δίσκο, όχι το 5400 RPM και ο λόγος που κάνει κακή απόδοση του Aspire One.
  • Επιπλέον, κατά την εκκαθάριση και αδιάθετες για την τιμή αυτή ήταν η Acer 8.9-SATA κανονικό, αυτό που συμβαίνει είναι ότι πρέπει να υπάρξει τυχερός αν είναι ακόμα διαθέσιμες.

Emachines δεν είναι λάθος, πηγαίνουν για $ 300, αν και με ένα AMD Athlon, αλλά για την τιμή αυτή, με 14 “και 2GB DDR2 Διπλό, μπορεί να δώσει βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα.

Ενδιαφέρουσες η Microsoft εξουσιοδοτημένο Refurbisher, υπάρχουν και ξαναχτίστηκε εξοπλισμό με εγγύηση ενός έτους με την οποία μπορεί να λυθεί βασικά προβλήματα για ένα αγόρι σχολείο.

Για 129 δολάρια, μπορούμε να βρούμε ένα IBM Mini Tower με 512 MB και 40GB. Είναι μια βρωμιά για την εργασία CAD, αλλά αν το παιδί σας είναι ενοχλεί πολύ σούπερ υπολογιστή σας για να κάνετε την εργασία και την έρευνα, η Wikipedia … είναι αρκετό.

Macs είναι ακριβά, αλλά η 2.0GHz MacBook ήταν $ 999 και ο Mac Mini 1.83 GHz για $ 499

Αλλά αν θέλετε να δείτε κάτι θαυμάσιο το Mac Pro Quad-Core, με 3GB και Nvidia GeForce κάρτα με 512 MB. Αλλά εδώ θα πρέπει να θρηνήσουν εξαιτίας 2,499 δολάρια είναι πολλά χρήματα, αλλά αξίζει τον κόπο, αν σκεφτεί κανείς τι έχετε.

Και η πρόσθετη άκρη, μια εξωτερική 1 TB δίσκο Maxtor OneTouch 4 Plus, μόνο για $ 119 και η ίδια FreeAgent, επίσης, με 1 TB για $ 109 για να τελειώσει πεθαίνουν, από το εμπορικό σήμα Station Drive, το ίδιο DriveStation terabite, κοστίζει $ 99. Ughh! Πλήρωσα ότι για 320 GB μερικούς μήνες πριν.

Σήμερα θα δω αν με Craiglist Χιούστον Μπορώ να κάνω κάποιες βασικές ανάγκες, θα πάω σε ένα ζευγάρι των πωλήσεων γκαράζ για να μην αναλάβουν τα χρήματα δεν έχω.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.