Home > Το καλύτερο της 4ης διαδρομές του gvSIG του …

Το καλύτερο της 4ης διαδρομές του gvSIG του …

clip image00114 The best of the gvSIG’s 4th Journeys...

Πολλοί άνθρωποι συμφωνούν ότι ο καλύτερος επιτευχθεί ταξίδια αυτή τελευταίες ημέρες », ήταν το περιοδικό του υπαινικτική εκδήλωση, η οποία αντιπροσωπεύει μια πολύ καλή δουλειά, όχι μόνο για την ως προς το περιεχόμενο, αλλά για φανταχτερό graphic design του. Για εκείνους που έλαβαν την έντυπη μορφή, σίγουρα αποτελεί μια ανεκτίμητη ένα κομμάτι συλλογής, ακριβώς το ίδιο με εκείνους Οβελίξ κόμικς που αποθηκεύονται σε ένα παλιό, αλλά πρόστιμο κορμό που μας θυμίζουν ένα μεγάλο δώρο του μπαμπά.

Επανεξέταση του περιεχομένου της, η οποία παρεμπιπτόντως δημοσιεύθηκε από την Creative Commons, μπορούμε να δούμε πολύ καλή διαχείριση θεμάτων που σχετίζονται με την ανάπτυξη gvSIG του, καθώς και συνεντεύξεις με ανθρώπους που ασχολούνται με την προώθηση και την εφαρμογή του? Και τα δύο, είτε από την ακαδημία ή σε περιοχές κυβέρνηση. Εδώ σας αφήνω μια σύνοψη των καλύτερων από αυτές:

Το 4ου Ταξίδια

Είχαν χρησιμοποιηθεί το σύνθημα τέσσερα χρόνια προόδου? τέσσερα χρόνια ψευδαίσθηση, αλλά μόνο για τις σκέψεις αποφεύγεται η σύγχυση κάποιου σχετικά με τη λέξη ψευδαίσθηση, Υπάρχουν καλά ανεπτυγμένες θέματα που εξηγούν την επιτυχία της ιστορίας, τι γίνεται τώρα και όταν το έργο οδεύει προς. Στάδιο αυτού του εγγράφου διαρθρώνεται στα ακόλουθα θέματα:

  • Διοίκηση Συνεργασία του
  • Εποπτείας Εργοστάσιο
  • “Architecturing” το gvSIG
  • Διεθνοποίηση
  • Συνεργατική Δοκιμές
  • Τεκμηρίωση
  • Tour 2008

Οι συνεντεύξεις

Κατά τη γνώμη μου, αυτά που πραγματοποιούνται προσεκτικά, επειδή είχαν σχεδιαστεί για να φέρει την προβολή του έργου της αξίζει και είναι πασίγνωστο έργο του ενθουσιασμό για το πέρυσι, Αξίζει τον κόπο να αναγνωρίσει το έργο στρατηγικός ανακοίνωσή της του.

Εδώ είμαι συνοψίζει κάποιες συνεντεύξεις μόνο σε ασκούν τα συναισθήματά σας (Ένα ισπανικό ιδίωμα: “Picar el Interes”).

clip image00210 The best of the gvSIG’s 4th Journeys...Juan Ernesto Ricket

Ειδικός IDES », σήμερα είναι ο επικεφαλής τεχνολογίας της Στρατιωτικής Geographic Ινστιτούτο στην Αργεντινή, αλλά και PROSIGA«Συντονιστής του έργου s. Στη συνέντευξη, ο εμπειρογνώμονας και Carlos Figueira από τη Βενεζουέλα μιλήσουμε για το μαγευτικό σημασία της ελεύθερης χρήσης λογισμικού σε κρατικούς θεσμούς, κυρίως δήμους με περιορισμένο οικονομικό επίπεδο. Γι ‘αυτό είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί τα επόμενα Σεπ 2009 Journeys θα είναι στην Αργεντινή.

clip image0035 The best of the gvSIG’s 4th Journeys...Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, στην οποία το κείμενο σήμα μας υπενθυμίζει ότι μόνο η Microsoft τιμολόγιο 800 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο στη Λατινική Αμερική, ως εκ τούτου, το ελεύθερο λογισμικό να γίνει όχι μόνο μια σημαντική επιλογή στην οικονομία των κυβερνήσεων, αλλά και για την καταπολέμηση της πειρατείας, οι οποίες μας κάνουν να φαίνεται σαν Αφρικανοί ακριβώς αυτό που λένε σε αυτό το ημέρες.

Alessandro Sgambati

clip image0044 The best of the gvSIG’s 4th Journeys...Σε σύντροφο με τον Chris Puttick, μιλούν από την ευρωπαϊκή άποψη σε σχέση με την ελεύθερη εφαρμογή λογισμικού στους τομείς κράτος, καθώς και τη διάδοση που πρέπει να παίξουν όσοι εμπλέκονται. Είναι σημαντικό να πούμε ότι Alessandro είχε εκπληρώσει ένα σημαντικό ρόλο (αν όχι καθόλου) στην gvSIG μετάφραση εγχειριδίων στα ιταλικά.

Antoni Pérez

clip image0052 The best of the gvSIG’s 4th Journeys...Ο UOC Antoni μιλάει πώς το Ελεύθερο Λογισμικό θα πρέπει να ανταγωνιστούν ενάντια σε άλλους εμπορικό λογισμικό, όπως INTERGRAPHκαι ESRI , Εταιρείες λογισμικού που έχουν τα προγράμματα συνεργασίας με διάφορα πανεπιστήμια. Επίσης, επικεντρώνεται στην ηθική, πολιτικό και οικονομικό ζήτημα μια εκπαιδευτική προτεραιότητα κέντρα, όπου οι προαγωγές των συνεργατικών λύσεων όπως το ελεύθερο λογισμικό έχει ενδιαφέρουσες δυνατότητες στο clip image0062 The best of the gvSIG’s 4th Journeys...Πανεπιστήμιο φοιτητές.

Η συνέντευξη είναι ευρέως διαδεδομένη, και παράλληλα μεLluís Vicents από το πλοίαρχος UNIGIS διδακτικού υλικού, καπνός (φιλοσοφεί μια ισπανική ιδίωμα: “fumar”) Καλές σκέψεις και τις συνεισφορές από το σημείο του Πανεπιστημίου του άποψη.

Επιπλέον

Προς το τέλος, εμφανίζεται μια συνέντευξη με Juan Antonio Bermejo που μας λέει γιατί έφτασαν στο gvSIG επιλογή ως εργαλείο εργασίας που σχετίζονται με τα γεωγραφικά προγράμματα πληροφόρησης των Λα Πάλμα νησιωτική Συμβούλιο?, επίσης, ότι ζήτησαν με κάποιες προτάσεις που θα έρθει για λογαριασμό της τα επόμενα ταξίδια.

_____________________

Πραγματικά, το περιοδικό είναι πολύ καλή. Στο τέλος, μιλούν gvSIG τάσεις που μπορεί να δει κανείς στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένης μιας εφαρμογής Google που ονομάζεται «Insights», η οποία δείχνει, με βάση λέξεις-κλειδιά, η ανάπτυξη που είχε την gvSIG όρο και στις χώρες procedence τους.

Στη συνέχεια, και με το Google Trends, που δείχνουν gvSIG συμπεριφέρθηκαν αύξηση σε σύγκριση με GeoMedia, ArcView, Mapinfo. Θα γίνει απίστευτα έκπληξη για το τι εκφράζουν οι γραφικές παραστάσεις! Για τώρα και στο εξής, θα σας αφήσει με το ζηλεύω (Ένα ισπανικό ιδίωμα: “pica”), οπότε ας ρίξουμε μια ματιά στο η gvSIG σελίδα γιατί δεν νομίζω ότι δεν θα πάρει πάρα πολύ χρόνο για να έχουν τη μορφή pdf για κατέβασμα αν είναι έσυραν ως Creative Commons.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.