Home > Τι να κάνετε με την κακή επισκέπτες

Τι να κάνετε με την κακή επισκέπτες

Η λαϊκή σοφία και η πλειοψηφία των θρησκευτικών κειμένων δείχνουν ότι το κακό πρέπει να ανταποκρίνεται με καλά έργα. Δεν είναι ώρα να το συζητήσουμε αυτό, αλλά είναι δύσκολο να βρείτε τι να κάνετε όταν από την άλλη πλευρά του blog, κάποιος προσπαθεί να κάνει ζημιά σε σας.

Ας δούμε μερικές συμβουλές για να αντέξει την επιβλαβή συμπεριφορά στον πλανήτη Web 2.0

1. Τι να κάνετε όταν λεηλατήθηκε

Θα πρέπει να είναι σαφές ότι αυτό δεν συμβαίνει πάντα με κακή πρόθεση, έτσι ώστε το πρώτο πράγμα είναι να αναλάβει την καλή πίστη.

Αυτό που χρειάζεται είναι να αφήσουμε αυτό το άτομο γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι επιβλαβής για τον ίδιο και για σας, και αυτό γίνεται με ένα υγιές σχόλιο, ή στη θέση που έχετε αντέγραψε ή σε ένα άλλο, έτσι ώστε δεν ξέρει αυτό είναι εσύ.

Γεια σου, εκτιμώ μεγάλη προσπάθεια σας να δημοσιεύσει υλικό συνεχώς, και σας ευχαριστώ ότι ορισμένες από τις θέσεις που δημοσιεύονται σε άλλα blogs που σας άρεσε, τόσο πολύ ώστε να αναπαραχθούν σε αυτό το χώρο.

Ωστόσο, πρέπει να ξέρετε ότι κάνετε ζημιά στο blog σας και το αρχικό, επειδή το Google AdSense και το Google μηχανή αναζήτησης μπορεί να τους θεωρούν διπλές υλικού που χαμηλότερη κατάταξη στη μηχανή αναζήτησης και καθιστά παραβίαση των πολιτικών προγράμματος του AdSense.

Ακόμη και σε ορισμένες περιπτώσεις, έχουμε παρατηρήσει ότι δεν έχετε κάνει ακόμη αναφορά ευγένεια clip_image003η αρχική πηγή.

Θα ήταν σκόπιμο να κάνουμε μια περίληψη της θέσης, και αναφέρει την αρχική πηγή αφήνοντας ένα σύνδεσμο για να διαβάσετε εντελώς εκεί. Εκμεταλλευόμενες την αρχική τοποθεσία και την παρότρυνσή τους να συνεχίσουν να παράγουν το αρχικό περιεχόμενο.

Μπορείτε επίσης να κάνετε αναφορά από τις θέσεις αυτές σε μια θέση αφιερωμένη σε εκείνους που συνδέουν το blog σας, αναφέροντας ως καλές προθέσεις, αλλά με αντιγραφή / επικόλληση στρατηγικής.

2. Τι να κάνετε όταν κάποιος αφήνει προσβλητικά σχόλια

Υπάρχουν πολλοί χρήστες του Διαδικτύου, ότι όταν δεν βρίσκετε αυτό που ήλπιζαν παίρνει αφήνοντας ακόμη ένα μήνυμα, όπως:

Comentator: Robertito

email: pel4amela@gmaiI.com

Hey! σκατά-τρώγων, κάθαρμα … Αν πρόκειται να μου πει πώς να χαράξει το πρόγραμμα … συμπληρώστε τη μητέρα σου …

Το πρώτο πράγμα είναι ότι θα πρέπει να είναι ισχυρή. Έχοντας ένα blog είναι σαν να είναι ένα δημόσιο πρόσωπο? Πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίζονται με διαφορετικά πολιτιστικά επίπεδα. Έτσι, το πρώτο πράγμα είναι να μην αισθάνεται προσβεβλημένος, γιατί σε πολλές περιπτώσεις αυτό που λένε μπορεί να είναι μισή αλήθεια και τείνουν να κατεβείτε τη διάθεσή μας.

Στη συνέχεια, δεν υπάρχει πάντα να διαγράψετε το σχόλιο, ένα στρατηγικό τρόπο για να σας εξαγοράσει είναι να μετακινήσετε το σχόλιο, αλλά η λογοκρισία τις κακές λέξεις με αστερίσκους ή περιληπτική αφήνοντας περιγράφοντας τελείες.

Στη συνέχεια αφήστε μια απάντηση με κατηγορηματικό τρόπο, κάτι σαν αυτό:

Αγαπητέ Robertito.

Εκτιμώ τα σχόλιά σας, αλλά πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι δεν είναι ο καθένας έχει τη σοφία σας. Είναι εύκολο να έχουμε το ευρύ πολιτιστικό δυναμικό, βλέπουμε τη ζωή που έδωσε, αλλά είναι clip_image004Δεν είναι πάντα εύκολο να επιστρέψουν στην κοινωνία με ευγνωμοσύνη.

Έτσι, αν έχετε να μας δώσετε διεύθυνση της ιστοσελίδας σας, θα την προωθήσουμε, έτσι ώστε υψηλό πολιτιστικό επίπεδο σας θα εκτιμηθεί από τους αναγνώστες σαν εσάς που είναι δυσαρεστημένοι με τη φτώχεια που υπάρχει και στο Διαδίκτυο.

Ίσως δεν το διαβάσετε … αλλά, παιδάκι, πόσο καλά αισθάνεστε. Hehe.

3. Ένας άλλος τρόπος είναι να τους αναφέρω τη γυναίκα συγγραφέας των ημερών τους και να τα στείλει για να φάει …

clip_image005Και στη συνέχεια να πω:

Αγαπητέ Κύριε, συγχωρήστε με για όλες τις ρελαντί λόγια θέλω να πω σε αυτό το κάθαρμα.

Οποιαδήποτε άλλη πρόταση;

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.