Home > Την δεύτερη μέρα, η αναζήτηση και έμπνευση

Την δεύτερη μέρα, η αναζήτηση και έμπνευση

Σήμερα ήταν μια μεγάλη Δευτέρα? Το πρωί, μας εξέπληξε με πολλές κελάηδισμα των πουλιών. Φύγαμε νωρίς για να γεμίσει καύσιμα και πήραμε το βουνό προς τα μικρά χωριά του καφέ για να αναζητήσουν οικογένεια του αγοριού που ήταν χορηγία από τον φίλο μου, που εκτελεί ως ντετέκτιβ, στις περιπτώσεις αυτές μια δυνατότητα μπορεί να είναι να εξετάσουμε βασικά σχολικά κέντρα, γνωρίζοντας σε ποιο βαθμό μελετήσει το αγόρι που επιδιώκουμε. Παρά το γεγονός ότι τα παιδιά είναι σε διακοπές, διευθυντές ή καθηγητές σε σχολεία συχνά ζουν σε κοινότητες και διαθέτουν καταλόγους φοιτητές ανά έτος.

Συνήθως, η χορηγία για ένα παιδί σε ένα Ισπανικός χώρα θα μπορούσε να είναι $ 60 ανά μήνα, όχι πολύ, αλλά όταν είστε στα βουνά και να δείτε το adobe σπίτια,bahareque (Ισπανική έννοια: α Technic στην κατασκευή σπιτιών) Και το ξύλο θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτό μπορεί να είναι πολύ. Κάνοντας μια αναζήτηση απαιτεί περισσότερο από το Google Earth, μπορεί να είναι χρήσιμο διαγράμματα δεδομένων, εικόνες και σημαντικές λεπτομέρειες. Ο ανάδοχος δεν μπορεί να έχει πολύ πάθος για τα ταξίδια σε μια φτωχή χώρα για να δει την οικογένεια του αγοριού, αλλά εκτός από το συναισθηματικό που μπορεί να είναι το Google Earth, γνωρίζοντας ότι ο πατέρας του έχει πεθάνει εδώ και καιρό δεν μπορεί να είναι σημαντική. Όπως κάθε Αγγλο-Αμερικανός που δεν ήταν ποτέ σε μια χώρα της Λατινικής, μπορείτε να σκεφτείτε:

Πάω να το αεροδρόμιο νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο, πάρτε το μονοπάτι για την πόλη, και να βρει την οικογένεια του αγοριού

Ως εκ τούτου, το γεγονός ότι δεν έχει την κοινότητα όπου διαμένει το παιδί έχει μπορεί να είναι μια σημαντική δυσκολία, όπως αν γνωρίζετε μόνο το δήμο, αυτό μπορεί εύκολα να είναι 25 χωριά και περίπου 85 εξοχικές κατοικίες στα βουνά. Επιπλέον, ο φίλος μου από clip image00241 Second day, search and inspirationΒλέπετε πώς τους συνανθρώπους μου, να οδηγήσει έχει ευχαρίστησε τον ουρανό Είμαι πιλότος του, δεν υπάρχει μεγάλη εκπαίδευση δρόμο σε αυτούς τους τομείς.

Ο φίλος μου έχει απολαύσει το ταξίδι του, ήταν μαγεμένος από τα βουνά, τα τρόφιμα, οι άνθρωποι, που έχει υποστεί τη φοβερή ζέστη του Πάσχα, αλλά κυρίως έχει πάρει εκπλήσσει το γεγονός ότι με την ΗΠΑ $ 22 6 άνθρωποι μπορούν να πάρουν το πρωινό τους στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Στο Όρη του Κολοράντο, όπου οι άνθρωποι της πόλης του να λάβει τις διακοπές τους, $ 22 είναι δεν αρκεί για πρωινό πρόσωπο κάποιου.

Η παραπάνω φωτογραφία, ο φίλος μου με όλους και η κοιλιά του είναι λήψη μιας φωτογραφίας στο παλιό τρόπο, με το μάτι του κολλημένο στο σκόπευτρο. Κάτω από τη θέα από αυτό το ύψος της κοινότητας από όπου ξεκινήσαμε … ότι είναι πολύ υψηλό.

Στην πρώτη κοινότητα βρήκαμε ένα 14χρονο αγόρι που ο πατέρας του επιτρέπεται να μας συνοδεύσει στην πορεία, αυτό είναι ασυνήθιστο σε άλλες χώρες, αλλά εδώ είναι δυνατόν. Η μητέρα μου ήρθε μαζί μας για να δημιουργήσει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και στη συνέχεια ζήτησε από τον πατέρα του αγοριού, αν είναι βέβαιος για τη λήψη του, είπε:

Πηγαίνετε να τα πάρετε, ξέρω ότι προσπαθούν να βοηθήσουν …

Το αγόρι που μας συνόδευσε έχει οδηγήσει πολλές κερδών κατά το τέλος της περιοδείας:

  • Ο πατέρας του ζει στις ΗΠΑ, και δεν λειτουργεί, ο φίλος μου ζει κοντά στην πόλη ζει και έδωσε τον αριθμό της εταιρείας του για να βοηθήσει αν είναι δυνατόν.
  • Έχουμε δείξει τον Google Earth στα μισά του δρόμου για να μας καθοδηγήσει πού ήταν οι κοινότητες που αναφέρονται από τις αρχές. Το αγόρι δεν είχε ποτέ πρόσβαση στο Internet, αλλά είναι πολύ καλή στη Κοινωνικών Σπουδών και κατανοήσει καλά με την εφαρμογή μάθημα της γεωγραφίας του, καθώς πλησιάζουμε και να δείτε τις λεπτομέρειες της εικόνας υψηλής ευκρίνειας έχει καταστεί έκπληκτος (Ισπανική Λόγος: “con la boca abierta»), Όπως και το παλιό δίσκο των Poison, δήλωσε Αααα!. Όπως ο καθένας κοιτάζοντας Yahoo Answers ρώτησε αν ήταν δυνατό να δείτε σε πραγματικό χρόνο … και νομίζω ότι κατάλαβε καλύτερα από χιλιάδες που εξακολουθούν να πιστεύουν το αντίθετο.
  • Κέρδισε επίσης $ 25 στο τέλος της διαδρομής με την οποία θα αγοράσει σίγουρα ένα κινητό τηλέφωνο και αυτό θα φανεί μπροστά από τους φίλους που δεν θα ενωθούν μαζί μας.

clip image00325 Second day, search and inspiration

Κοιτάξτε αυτό το υπέροχο μονοπάτι, εκεί μόνο καροτσάκια βόδι περνάει, μόνο το πάθος του ανθρώπου καλή καρδιά να βρει ένα φτωχό παιδί, και την τόλμη μου να πιστεύει ότι το φορτηγό μου θα περάσει ήταν επαρκείς.

Ξεκινήσαμε στις 9 π.μ. και τελείωσε στις 15:00. Με όλους και το καλό τοπίο, πολύ φιλική προς τους ανθρώπους, φορτηγό μου, που είναι ένα γαϊδουράκι, η τελική απογοήτευση στο τέλος της ημέρας στα τρία βασικά κέντρα ήταν μεγάλη.

… Το αγόρι δεν είναι εκεί.

Έχουμε κάποια άλλα κομμάτια που πήραμε στις κοινότητες? Θα δούμε αύριο τι θα συμβεί.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.