Home > Πρόβλημα 2: Acer Aspire One: Δεν έχει σύνδεση με το Skype

Πρόβλημα 2: Acer Aspire One: Δεν έχει σύνδεση με το Skype

Έχουμε δει πώς να λύσει το πρόβλημα ήχου του Acer Aspire One, τώρα είχα την μάχη γιατί ξαφνικά δεν ήταν δυνατό να συνδεθεί στο Skype, έτσι ξαφνικά.

clip image0011 Problem 2: Acer Aspire One: It doesn’t connect to SkypeΓιατί μπορώ να χρησιμοποιήσω το Skype

Εγώ αρχικά ήρθε ως ερασιτέχνης, αλλά γιατί πρέπει να ταξιδεύουν πολύ και πληρούν τις εργασίες των παιδιών μου τη νύχτα, συνομιλία του Skype, συμπεριλαμβανομένων βίντεο και ήχου ως αποτέλεσμα μεγάλη. Το μόνο που πρέπει να φέρει κοντά το έργο του βιβλίου, και μπορώ να εξηγήσω πώς να το κάνουμε, ή ελέγξτε αν είναι καλά κάνει.

Όπως έχω να ταξιδέψουν στο εξωτερικό αρκετές φορές το χρόνο, αποφάσισα να πάρω ένα σχέδιο, για διάφορους λόγους, όπως οι εξής:

  • Είναι φθηνότερο μιλάμε μέσω του Skype σε άλλες χώρες, σταθερό ή κινητό από 2 σεντ. Χρησιμοποιώντας μια προπληρωμένη κάρτα από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας πηγαίνει μέχρι και 10 φορές αυτό το έργο (για τους ντόπιους).
  • Θα μπορούσα να έχω ένα σταθερό αριθμό, ενώ ήμουν ταξιδεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  • Μπορώ να πληρώσετε με Paypal, και με τον τρόπο αυτό εξαγοράσει αυτά τα χρήματα που έρχεται σε μένα pro χορηγία, αλλά δεν μπορώ να μεταφέρετε σε ένα τραπεζικό λογαριασμό, επειδή η χώρα μου δεν ισχύει.

Αλλά ξαφνικά, γδούπο! Δεν έχει συνδεθεί.

Πιθανές λύσεις

clip image00252 Problem 2: Acer Aspire One: It doesn’t connect to SkypeΤου Skype κονσέρβες λένε μας υποστηρίζει πολλές δυνατότητες, ίσως ένα πληρεξούσιο ή το λιμάνι είναι αποκλεισμένη, ή ίσως θύρα 80 πρέπει να είναι εξορκιστικό … κλπ.

Αλλά καλά, είναι σημαντικό να γίνουν οι βασικές δοκιμές, για παράδειγμα: μπορεί να υπάρξει μια σύγκρουση στο λιμάνι που χρησιμοποιείται από την κάμερα ενσωματωμένη στο Acer Aspire One, με το Skype. Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να καταργήσετε την επιλογή που θέτει σε προεπιλεγμένες θύρες 80 και 443.

Αυτό γίνεται στο interface του Skype, το «εργαλεία, επιλογές συνδεσιμότητας”, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε την επιλογή clip image00339 Problem 2: Acer Aspire One: It doesn’t connect to Skypeκαι τοποθετήστε οποιαδήποτε άλλη θύρα. Η λύση αυτή δεν ισχύει μόνο για το Aspire One, αλλά και σε οποιονδήποτε υπολογιστή με Windows.

Η μάχη

Όμως, η παραγωγή δεν ήταν ποτέ αυτό? Αισθάνομαι εμπαίζονται από δύο ώρες που πολέμησαν βλέπουν ό, τι θα μπορούσε να είναι, μαζί με το γιο μου από την άλλη πλευρά να περιμένει για βοήθεια σχετικά με το έργο των συμπληρωματικών γωνιών. Θα καταφύγει στο κοινό κανόνα: ό, τι έχω εγκαταστήσει από την τελευταία φορά που έτρεξε ok.

Αυτό το μικρό μηχάνημα δεν είναι για την εγκατάσταση πολλών προγραμμάτων, έχω ξαναπεί. Αυτή η κατάσταση θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να κάνουν πράγματα που θα φρεσκάρω τη μνήμη σας, οπότε ήταν εύκολο να γνωρίζουμε ότι είχε εγκατασταθεί πρόσφατα.

Ήταν το Panda Antivirus, το οποίο είχα πρώτων βοηθειών. Για κάποιο λόγο, αυτό το πολύ καλό antivirus έχει σοβαρά προβλήματα για να ρυθμίσετε proxy εξαιρέσεις και εάν διαπιστώσει ένα πρόγραμμα μπόνους που καθιστά επιπλέον ανταγωνισμό, φαίνεται να αποκλείει όλες τις δυνατότητες. Εικάζεται ότι επιλύει ως εξής:

“Έναρξη, Πίνακας Ελέγχου, Τείχος προστασίας των Windows”

Μπαίνοντας εδώ ενεργοποιεί την καρτέλα “Εξαιρέσεις”, αφήνοντας Skype να επιτρέπεται. Αλλά ακόμα και Δοκίμασα χίλιους τρόπους, ποτέ δεν λειτούργησε.

Έτσι, έχω απεγκαταστήσει το Panda, εν τω μεταξύ, θα αφαιρεθεί σύνδεσή μου στο Internet για να αποφευχθεί οποιαδήποτε καταστροφή της Acer χωρίς antivirus. Στη συνέχεια, θα εγκατασταθεί Kaspersky, την οποία συνήθως χρησιμοποιούν, και για την οποία πλήρωσε $ 29, πολύ λιγότερο από ό, τι αξίζει πληροφορίες μου.

Συμπέρασμα

clip image00428 Problem 2: Acer Aspire One: It doesn’t connect to SkypeΔεν είναι σκόπιμο να έχουν δύο αντι-ιούς σε ένα μοναδικό μηχάνημα, επειδή κάποιος μπορεί να κλειδώσει τις ρουτίνες από την άλλη, συνήθως αυτόματη ενημέρωση.

Τέλος πάντων, αν διαπιστώσετε ότι το Skype δεν έχει συνδεθεί, το σωστό είναι να ελέγξετε αν το antivirus είναι ο ένοχος.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.