Home > Προετοιμασία για την πορεία στο ArcGIS

Προετοιμασία για την πορεία στο ArcGIS

Λίγο λιγότερο από μία εβδομάδα αρχίζω να αισθάνομαι την πίεση του μαθήματος ArcGIS, εκείνοι που προκύπτουν κανείς δεν ξέρει όπου, Αποδέχεστε χωρίς να το γνωρίζουν όταν, Και ότι ξαφνικά είστε δεσμευτεί μέσα

clip image001194 Preparing for the course on ArcGIS

Είναι μια ομάδα οπαδών που δεν θέλουν να περιπλέξουν με το άγνωστο λογισμικό, το οποίο έχουν χρήματα και περιμένουν να ενταχθούν ArcGIS. Για μια στιγμή που ήθελα να τους προσφέρει και άλλες επιλογές, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, ArcGIS είναι ό, τι είναι καλύτερο για αυτούς, από μια σειρά συνθηκών, συμπεριλαμβανομένης της παροχής των εγχειριδίων και ότι δεν έχω χρόνο για μεγαλύτερη διάρκεια.

Θα πρέπει να ενσωματώσουν ένα κτηματολογικό σύστημα που όπως βλέπω περιλαμβάνει αρχεία με χυμώδεις τοπολογική καθαρισμού. Αυτό μου προκαλεί ικανοποίηση γνωρίζουμε ότι αυτοί οι χάρτες είχαν κατασκευαστεί από το πρόσωπο που μου δίδαξε MicroStation πριν από μερικά χρόνια, ως εκ τούτου, ότι το σχέδιο που έχουν είναι ένα τρελό προϊόν συντήρησης και την αθωότητα, μη εφαρμόζοντας το ιστορικό. Αυτό θα διευκολύνει να γνωρίζουν πού είναι οι αλλαγές και οι πιθανές τοπολογικές λάθη.

Προς το παρόν, έχω κάνει μια διαιτητική πρόταση, διότι ούτε αυτοί, ούτε έχω χρόνο, λιγότερα έχω να μετακινούνται από το ένα site στο clip image002131 Preparing for the course on ArcGISάλλη μια-δυο ώρες. Σε δύο Σαββατοκύριακα θα καλύπτει την εκπαίδευση στην τάξη με τις εργασίες για την εβδομάδα και δύο εβδομάδες υποστήριξη συνομιλίας μέσω του Gmail chat.

Εκτός αυτού, θα είναι απαραίτητο να κάνει κάποια εκμάθησης βήμα προς βήμα από τις 7 πιο κοινές ρουτίνες, οι οποίες έχουν προσδιοριστεί ως εξής:

  • Ενσωμάτωση των δεδομένων CAD
  • ολοκλήρωση της βάσης δεδομένων
  • Ανάλυση με άλλα στρώματα για το σχεδιασμό
  • Κτηματολογικό Συντήρηση
  • Δημιουργία χαρτών για εκτύπωση
  • Αλληλεπίδραση με το Google Earth

Εκεί θα σας πω πως είμαι σε αυτό, προς το παρόν έχω ζητήσει να έχουν τα μηχανήματα έτοιμα και να μου στείλει παραδείγματα δεδομένων, έτσι ώστε να σχηματιστεί το γεωβάση. Και, αν όλα πάνε καλά, ίσως εκείνοι εκμάθησης βήμα προς βήμα και τέλος υποστήριξη συμβουλές φορτώνονται σε αυτό το blog.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.