Home > Πού είναι Bentley πηγαίνει με την Υπηρεσία Πολιτικής περιοχή

Πού είναι Bentley πηγαίνει με την Υπηρεσία Πολιτικής περιοχή

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Παρακαλώ διαβάστε μερικά σχόλια στο τέλος αυτού του post.

Έτσι, αυτό το θέμα είναι πολύ απαιτητικός, θέλω απλώς να έχουν έναν προβληματισμό για το τι μπορώ να καταλάβω. Είχα αρχίσει να προσπαθούν να μιλήσουν για ΓΕΩΠΑΚ, αλλά τώρα έχω πάρει μόνο PowerCivil, μου σώζει πολλά, το μόνο που πρέπει να δοκιμάσετε αν όλα αυτά που λέει είναι τόσο αληθινό.

Bentley πριν από …

Πράγματι, δεν υπάρχει αξία Bentley στον τομέα της μηχανικής. Integraph ιστορία είναι μεγάλη με αυτή την έννοια, διότι από τη δεκαετία του ’70 υπήρχαν λύσεις μηχανικής για κύρια πλαίσια, Πριν από την ύπαρξή Microstation με αυτό το όνομα και πριν από την ύπαρξή Civil3D ή της Bentley και της εταιρείας Autodesk.

Όλα αυτά τα προϊόντα μηχανικής σιγά σιγά ενοποιήθηκαν σε ένα μικτός συνοψίζονται ως εξής:

 • Διεισδύσεις. Αυτό κατέληξε να έχει 6 γεύσεις:
  -Επιδρομές Suite Ιστοσελίδας
  -Επιδρομές Ιστοσελίδας
  -Επιδρομές
  -Επιδρομές Storm & Υγειονομικής
  -Επιδρομές Έρευνα
  -Power επιδρομές.
 • ΓΕΩΠΑΚ. Αυτό έφερε αυτές τις εκδόσεις:
  -ΓΕΩΠΑΚ Πολιτικών Μηχανικών Suite
  -ΓΕΩΠΑΚ Ιστοσελίδας
  -ΓΕΩΠΑΚ Έρευνα
  -Power ΓΕΩΠΑΚ
 • MX. Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα εκδοχή που είχε τα πάντα, και αυτό ήταν περισσότερο για το αγγλικό περιβάλλον, γι ‘αυτό και τέθηκε σε εφαρμογή από την Αγγλία και την Ινδία κυρίως. Είχε πάντα προσανατολισμό δρόμους σχεδιασμού, που τρέχει σε AutoCAD. Υπάρχει για εκδόσεις AutoCAD 2008 – Δεν ξέρω αν αυτό το ειδύλλιο θα συνεχιστεί – τώρα υπάρχει για MicroStation και πρόσφατες εκδόσεις φαίνεται κάθε μέρα πάνω σε επιδρομές. Αυτό μας οδηγεί στο να κατανοήσουμε καλύτερα μετά των αγγλικών φίλων MX σύγκριση με την κοινωνία των 3D.

Αν θέλουμε να δούμε πώς Bentley βρίσκεται στην περιοχή της μηχανικής, πρέπει να δούμε αυτό το Ηνωμένες Πολιτείες χάρτη. Είναι από τις υπηρεσίες μεταφοράς: 26 κράτη μέλη χρησιμοποιούν σήμερα επιδρομές (52%), 18 Geopack (36%) και 2 MX (4%).

clip image001222 Where is Bentley going with the Civil area

Στην περίπτωση του μηχανικού σώματος των ενόπλων δυνάμεων είναι κάπως παρόμοια, 23 κράτη μέλη χρησιμοποιούν Διεισδύσει, και 4 MX χρήσεις.

Πώς Bentley έφτασε σε αυτή τη θέση, είναι μια πίστωση για την Intergraph, ο οποίος ήταν ο ιδιοκτήτης της εισβολής μέχρι το Δεκέμβριο του 2000, όταν Bentley αγόρασε όλα τα μέρη και φυσικά πήρε επίσης το χαρτοφυλάκιο.

Σε περιόδους Integraph, ακόμη και επιδρομές εργαστεί για IntelliCAD? Τις προάλλες βρήκα μια έκδοση τρέχει σαν μια γοητεία (*) Ένα Λας Maravillas mil) για Microstation 95, περίεργο το γεγονός ότι ο άνθρωπος λέει ότι δεν κινείται από εκεί γιατί είναι πολύ χαρούμενος. Καλό για Bentley, γιατί δεν νομίζω ότι μπορεί να βρει άλλες πεισματική χρήστη χρησιμοποιώντας AutoCAD R12.

Από την άποψη της Λατινικής Αμερικής, με εξαίρεση τη Βραζιλία, που είναι μια άλλη υπόλοιπα, ξεχωρίζει με διεισδύσεις:

 • Walsh Περού (Λίμα)
 • Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λίμα
 • Grana y Montero
 • Δημόσιες Επιχειρήσεις στην πόλη Μεντεγίν
 • Μπογκοτά υδραγωγείο
 • Κανάλι του Παναμά
 • Tecnoconsult (Βενεζουέλα)
 • Inelectra (Βενεζουέλα)
 • Ύδατα Illimani (Βολιβία)
 • ICA (México)

Bentley τον τελευταίο καιρό …

Από την πλευρά AutoDesk, έχουμε δει ενδιαφέρουσες εξελίξεις, αν και όχι με την ίδια συνέχεια, από τους εταίρους ακόμη εν ζωή ή εταιρείες που αγοράζονται από την Autodesk. Τέτοια είναι η περίπτωση της γραμμής Eagle Point, SoftDesk, CivilCAD, Land Desktop, για να αναφέρουμε μερικές. Η πιο πρόσφατη και αυτό που νομίζω ότι πρόκειται να μείνει η Autodesk Civil3D που περιλαμβάνει ό, τι AutoCAD Map έκανε.

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι AutoDesk έχει μια τοποθέτηση στην παγκόσμια σκηνή σε διαφορετικές πλατφόρμες, σύμφωνα με έγγραφο που παράγεται από την Autodesk, 6 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν κάτι που τρέχει σε AutoCAD και από αυτές, 30.000 είναι Civil3D χρήστες. Η τελευταία δεδομένα ακούγεται τεράστιο? Ίσως για το λόγο αυτό η Bentley αγόρια δεν έχουν άλλη χαίρονται ό, τι όταν είστε αναφέρονται καθώς η μεγάλο λάθος (Κυριολεκτική φράση αρδευόμενες στο Facebook).

clip image002156 Where is Bentley going with the Civil area

Ακόμα κι αν, μπορούμε να πούμε ότι η Bentley έχει ευχαριστημένοι με τη θέση της στον τομέα της μηχανικής, και των φυτών με soooo μεγάλους πελάτες. Οι νέες εξαγορές και τις εξελίξεις τους που προορίζονται για την προώθηση της ανάπτυξής τους προς την i-μοντέλο, XM (Δεν MX), Από τα οποία έχουν με εντυπωσίασε και τώρα θυμάμαι: STAAD για τις δομές, Hæstad Μέθοδοι για το νερό και gINT για Γεωτεχνικών.

Ενώ η Autodesk είναι όλο και περισσότερο στον χώρο του animation, είναι πιθανό ότι Bentley σκοπεύει να εδραιώσει επικράτειά του, να βελτιώσει την τεχνολογία της.

Πού Bentley πάει …

Έχετε δει ήδη, ακόμα και σε μένα μια μέρα ήταν δύσκολο να καταλάβουμε γεύσεις την εισβολή », τα οποία έχουν λογική, αλλά για οποιονδήποτε λόγο, είναι πάντα μια έκδοση υπολείπεται σε λειτουργικότητα που είναι μόνο στο άλλο. Ως εκ τούτου, Bentley πρόκειται για αυτό που αποκαλεί PowerCivil, όπως οι εξής:

 • PowerCivil για τις ΗΠΑ
 • PowerCivil για την Ισπανία
 • PowerCivil για Latinoamérica.

clip image003117 Where is Bentley going with the Civil area

Κατά τη γνώμη μου, είναι μια μεγάλη ιδέα, ειδικά επειδή τα προηγούμενα εργαλεία, αν και υπήρχε πάντα PowerInRoads έκδοση και PowerGeopak, το υπόλοιπο ήταν άδειες που απαιτούν άδεια Microstation του.

Και τι γίνεται με το μέλλον της εισβολής;

Διεισδύσεις και θα συνεχίσει να είναι η μαμά των κοτόπουλων για τα παλιά τους χρήστες του εν λόγω τομέα, και για εκείνους με άδεια Microstation και καταλαμβάνουν μόνο για την αγορά επιδρομές, με τα μειονεκτήματα των διαφορετικών γεύσεων (καταιγίδα και είδη υγιεινής, Survey). Με αυτό το μειονέκτημα, είναι:

Επιδρομές είχαν καλές πλατφόρμες, ενότητα, ότι ούτε Ήφαιστος. Πλατφόρμες που χρησιμοποιούνται από όλους, την αρχιτεκτονική, τη μηχανική και την εξόρυξη. Ούτε είχε αποστράγγισης (περιλαμβάνεται τώρα στο Storm επιδρομές & Υγειονομικής έκδοση) και η τοπογραφία (επιδρομές Survey).

clip image00484 Where is Bentley going with the Civil area

Τότε, τι είναι PowerCivil

PowerCivil έχει σχεδόν τα πάντα που ασχολείται με ένα χρήστη της μηχανικής. Η Ισπανία και τη Λατινική Αμερική εκδόσεις είναι τα ίδια, με τις διαφορές στους κανόνες που θέτουν οι δύο? Το ένα για τις ΗΠΑ ένα άλλο πράγμα εντελώς διαφορετικό (**). Έτσι, εάν πρέπει να την ορίσουμε:

PowerCivil: Έχει σημειωθεί πρόοδος με τις πλατφόρμες, αποχέτευση, την τοπογραφία, MicroStation και στα ισπανικά.

με τιμή Microstation του.

clip image00550 Where is Bentley going with the Civil area

clip image00637 Where is Bentley going with the Civil area

Θα δούμε πώς θα πάει αναθεώρηση λειτουργικότητά του.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

(*) κάτι πάει σαν μια γοητείαΣτα ισπανικά η φράση παρόμοια με όλα θα πάνε τέλεια είναι «va de εκατ. Maravillas».

(**) ένα άλλο πράγμα εντελώς διαφορετικόΣτην περίπτωση αυτή, ο συγγραφέας προτιμά να χρησιμοποιεί ένα καθομιλουμένης αργκό »Otra onda para los gringos ». Στη Λατινική Αμερική, χρησιμοποιούμε τη λέξη ‘Gringo » να παραπέμψει ένα ξένο πρόσωπο ειδικά από τις ΗΠΑ.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.