Home > Να Εμπνευσμένο 2009 νικητές

Να Εμπνευσμένο 2009 νικητές

Αυτή είναι η πρώτη έκδοση του Be Inspired μορφή, από αυτό που κάποτε ήταν οι Bentley συνειδητοποιημένοι (BE Awards). Από τους θεματικούς άξονες που έχουν γίνει με τις βέλτιστες πρακτικές, εστιάζοντας περισσότερο στο ενδιαφέρον της ίδιας της διαδικασίας. Bentley έχει ήδη εκδώσει την επίσημη λίστα των νικητών? Θα θέσει τις προσπάθειές μου σε τίποτα περισσότερο από το χρονικό.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Westin Charlotte, με λιγότερο συναγωνισμό από ό, τι άλλες χρονιές μετά την αλλαγή μορφής και της οικονομικής κρίσης. Παρ ‘όλα αυτά, δεν ήταν λιγότερο λαμπερό, αν και είναι αισθητή μια αλλαγή στο επίπεδο της ετικέτας, να θυμάστε ότι πριν ονομαζόταν gala, και παρουσιαστές φορούσαν ένα παπιγιόν, τώρα έχει πιο casual, έτσι αυτό έχει κάνει τους μηχανικούς να εξετάσουμε καλύτερα.

Το βραβείο

Chris Barron ήταν μεγάλη ως οικοδεσπότης της παράστασης? Άρχισε να τραγουδά με τίτλο παρωδίαBentley Υποδομές Εμπνευσμένο, Πολύ καλά? Συνοδεύεται από ένα αστείο PowerPoint και να επισημάνουν την καινοτόμο ιστορία του ανθρώπου στη δημιουργία υποδομών, πάντα στα υποψήφια περιοχές.

Υπήρχαν διάφορα διαλείμματα, των οποίων το ένα από το δήμαρχο της Charlotte και άλλοι από Bentley στελέχη σχετικά με τη βιωσιμότητα του επαγγελματία, την κοινωνία, το περιβάλλον και την καινοτομία για την οποία δόθηκαν κάποια αναγνώριση. Ακριβώς πριν από την παράδοση το πρώτο βραβείο, Chris είπε ένα αστείο σχετικά με τη διαφορά μεταξύ του μπέιζμπολ και το ποδόσφαιρο, υπαινίσσεται (Ισπανικά Λόγος“Drapear”, αναφερόμενος σε σύγκριση) Ο clip image00285 Be Inspired 2009 winnersυπάρχουσα αχαριστία με την οποία πολλοί τεχνικοί δουλέψουμε πολύ σκληρά (ΙσπανικάΙδίωμα“Fajar”, εργάζονται χωρίς ανάπαυση) Για το έργο, με υπερωρίες, άγρυπνες νύχτες και πονοκεφάλους για τους εκτελεστική που παίρνει το χειροκρότημα με ένα βραβείο που θα κοστίζει $ 300. Ο πυρήνας της παράστασης, παρουσιάζεται η διαδικασία κατασκευής της νέας ανάθεσης, σε βασικές 3D σχεδίαση, συστροφή του, δάγκωμα, διύλιση εξόδου σε ένα 3D εκτυπωτή, μέχρι τη σύνθλιψη διαδικασία στη μεταλλουργική κατάστημα.

clip image00363 Be Inspired 2009 winnersΤο σενάριο

Τέλος, έκλεισε με τη σημασία ότι το λογισμικό μπορεί να δώσει στον επιχειρηματικό μοντέλο στο οποίο πολλές νίκες, τότε έδειξε το μισό προφίλ μοντέλο βραβείο αφομοιώνοντας ένα “8” και δίπλα φαίνεται, πάντα σε πράσινο γυαλί καπνιστά, ένα γράμμα V και μια επιστολή που με ένα σύνθημα:Δεν θα ήταν δυνατή χωρίς V8i.

clip image00448 Be Inspired 2009 winnersΠαρά το γεγονός ότι μέλη των μέσων ενημέρωσης επιφυλακτικά ζώνη, κάθισα στο τραπέζι με τα παιδιά του Δημοτικού Συμβουλίου Cáceres ο οποίος ήρθε να φιναλίστ, που συνοδεύεται από ένα στέλεχος της Bentley Ισπανία λογαριασμό και, στον ίδιο πίνακα, δύο θρύλοι MicroStation: ένας από αυτούς υποκινητή του MicroStation Comunity (TMC) Τώρα γίνεται αρκετά βαρετή είναι με το Να Κοινοτήτων Web 2.0 ρετούς.

Ενώ τα παιδιά συγχαίροντας τους από Cáceres, η θέλησή μου θα ήθελα να το γιορτάσουν μαζί τους ως εκείνη τη στιγμή, Αλλά στο θέμα Κτηματολόγιο, η Ονδούρα έργου (Βραβευμένες στο 2004 και το 2005) και το ένα από το Ελ Σαλβαδόρ, ήταν δύο φορές υποψήφια για το σημείο της κριτικής επιτροπής της σύγκρισης που θαμπό σχεδόν κάθε προσπάθεια? Να ξεπεραστεί θα πρέπει να το αποδείξει με Bentley Κτηματολόγιο, Geospatial Server και Έργων Wise egeomated σε I-μοντέλο.

Ολοκληρώθηκε το βραβείο, μια ομάδα μουσική που παίζεται στο σενάριο ως τυπικά Αμερικανός style (Ισπανικά ιδίωμα“Gringolandia”: μια κοινή τρόπος για να πούμε ΗΠΑ), Ενώ τα υπόλοιπα γρήγορα καταβροχθίσει με χαρά τις χυμώδεις σάντουιτς και το καλύτερο από ό, τι παράγει αυτός ο τόπος. Είχα ένα χρόνο να μιλήσει με Alfredo Castejón, από το Μεξικό και ένα από τα στελέχη τους οποίους πήρα συνέντευξη από το περασμένο έτος. Θα μου ευχήθηκε καλή τύχη με την κρίση της Ονδούρας και με την επόμενη ρουλέτα μέρα στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου όπου το Ελ Σαλβαδόρ, Κόστα Ρίκα και οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι τυλιγμένα.

clip image00529 Be Inspired 2009 winnersΣτη συνέχεια πήγα για ύπνο, ονειρεύτηκα ότι Σελάγια και Μιτσελέτι συμφώνησαν στην τοποθέτηση Reinaldo Rueda ως προσωρινός πρόεδρος και ξύπνησε με τον εφιάλτη ότι θα έδιναν τη θέση αυτή σε αυτόν ως βραβείο παρηγοριάς. Μετά από λίγο συνειδητοποίησα ότι ήταν ένα καλό σημάδι για την Ονδούρα να κατατάξει για το Παγκόσμιο Κύπελλο και ότι τελικά αυτός ο παραλογισμός θα φτάσουν στο τέλος πολύ σύντομα.

Οι νικητές

clip image00621 Be Inspired 2009 winners

Μια μεγάλη πλειοψηφία παραμένει στις ΗΠΑ, όπου Bentley έχει ισχυρή θέση στο Τμήμα Μηχανικών και εργοστάσια? Έξω από τη Βραζιλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, το Βιετνάμ, τη Μαδαγασκάρη και η Ινδία πραγματοποίησε βραβεία. Αυτή είναι η λίστα των παρεχόμενων Βραβεία:

 • Γέφυρες
  WSP Finland Ltd – Ngyuen Van Τρόι-Tran Thi Ly Bridge (Βιετνάμ)
 • Κτίρια
  NBBJ – Miami Valley Hospital (USA)
 • Κτηματολόγιο και Land Development
  Kasl Σύμβουλοι Μηχανικοί – Metro Fire Station Νο 29 (USA)
 • Campus, αεροδρόμια και στρατιωτικές εγκαταστάσεις
  CH2M HILL – Φάση 1: O’Hare πρόγραμμα εκσυγχρονισμού (USA)
 • Δίκτυα και Επικοινωνίες
  Ακριβείας συμβαλλόμενα Services, Inc – Πόλη Λιμάνι Αγίου Lucie Fiber Optic Σχεδιασμός Δικτύου (USA)
 • Ορυχεία και Μέταλλα
  Hatch Africa (Pty) Ltd – QMM Ιλμενίτη Έργου (Μαδαγασκάρη)
 • Πετρέλαιο και φυσικό αέριο
  Cianbro Κατασκευαστές – Motiva του έργου επέκτασης αργό (USA)
 • Ενέργεια
  Energoprojekt Gliwice, SA – Κεντρική Solar PS20 (España)
 • Κυκλοφορίας και ράγες
  Parsons Brinckerhoff – Central Phoenix / East Valley Light Rail System (USA)
 • Δρόμοι
  Creighton Manning Engineering, LLP – Route 85 Slingerlands Bypass Επέκταση (USA)
 • Utilities
  Huntsville Utilities – Ολοκληρωμένη Εφαρμογή της ProjectWise, Bentley σχεδιαστή εμπειρογνώμονα, και SAP (USA)
 • υδραυλικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις επεξεργασίας
  CDM – Casa Grande ανάκτησης νερού και έργου Επαναχρησιμοποίηση (USA)
 • υδραυλικά δίκτυα, το νερό και το νερό της βροχής
  Κυβέρνηση της Maharashtra, Ύδρευσης και Καθαριότητας Τμήμα – Διαχείρισης Κρίσεων Εφοδιασμού νερού στις αναπτυσσόμενες χώρες (Ινδία)
 • Ανακοίνωση μέσω της απεικόνισης
  Mott MacDonald Ltd – Το Μοντέλο Σιδηροδρόμων (USA)
 • Σύνδεση ομάδες εργασίας
  ENGEVIX Engenharia SA – Η υδροηλεκτρική ενέργεια των φυτών Coqueiros (USA)
 • Generative Σχεδιασμός
  Feilden Clegg Bradley Studios LLP – Worcester Βιβλιοθήκη και Κέντρο Ιστορίας (USA)
 • Δομοστατικής
  Edge Δομές Ltd – Wimbledon Centre Court Διπλής Ανάπλασης και αναδιπλούμενη οροφή(Ηνωμένο Βασίλειο)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.