Home > Νέα από τον κόσμο Supergeo

Νέα από τον κόσμο Supergeo

Δημοσίων Έργων και Γεωργίας Τμήμα, Fujairah Βελτιώνει την βιωσιμότητα των υποδομών με SuperGIS Solutions

Δημόσια έργα είναι η θεμελιώδης και το πρώτο βήμα προς την οικονομική ανάπτυξη μιας χώρας. Fujairah Δημοσίων Έργων και Γεωργίας υπηρεσία σχεδιάζει να παρατείνει τη διάρκεια ζωής και την αντοχή των υποδομών με τη χρήση τεχνολογιών GIS και περαιτέρω επιτευχθεί μια ισορροπία όσον αφορά την προστασία του περιβάλλοντος και οικονομικών στόχων.

Στην παρούσα σύμβαση, SuperGIS Desktop 3.1 βοηθά το τμήμα αναπτύξει δημοσίων έργων συστήματος πληροφοριών για την παρακολούθηση και τη διαχείριση των χωρικών δεδομένων για τη βελτίωση του ενεργητικού και το έργο της διαχείρισης της τάξης, τον προγραμματισμό, τη ροή εργασίας, καθώς και μεγαλύτερη οργανωτική αποτελεσματικότητα. Επιπλέον, SuperGIS διακομιστή 3.1 επιτρέπει η υπηρεσία να παραδώσει GIS δυνατότητες και υπηρεσίες χάρτη σε όλη την οργάνωση για την αύξηση της παραγωγικότητας κατά τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων.

Supergeo συν-εκτίθενται με την εξέλιξη Geosystems στη Μέση Ανατολή Geospatial Φόρουμ τον Μάρτιο για να προωθήσει ευρέως SuperGIS λογισμικού στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Τα δύο μέρη θα ενθαρρύνουν συνεχώς τη χρήση του GIS μέσω της κατάρτισης των προϊόντων για την αντιμετώπιση χωρικών προβλημάτων που σχετίζονται με τους χρήστες και να αυξήσει σταδιακά το περιφερειακό μερίδιο αγοράς.

Supergeo να απελευθερώσει SuperSurv 3.1a για τη βελτίωση της συλλογής δεδομένων για συσκευές Android

supergeo2 News from the Supergeo worldΚατά κύριο λόγο αξιοποιώντας τη σύνδεση του διακομιστή SuperGIS 3.1a, SuperSurv 3.1a επιτρέπει την πρόσβαση στις υπηρεσίες διακομιστή και να επεξεργαστείτε την υπηρεσία σε απευθείας σύνδεση χαρακτηριστικό να συγχρονίσετε το επικαιροποιημένο χαρακτηριστικό γνώρισμα και χαρακτηριστικό των δεδομένων με τον διακομιστή.

Επιπλέον, σε απευθείας σύνδεση εργαλείο Χάρτης θα προσφέρεται για τη στήριξη OpenStreetMap και το Google Maps, καθώς basemap αναφοράς για τις έρευνες πεδίου. Για να εμφανίσετε αποτελεσματικά τα δεδομένα χαρακτηριστικών σε διαφορετικές γλώσσες σε άλλες εφαρμογές GIS, τις ρυθμίσεις της σελίδας κώδικα θα πρέπει επίσης να προστεθεί σε «Δημιουργώντας ένα νέο στρώμα.”

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με SuperSurv 3.1, επισκεφθείτε τη διεύθυνση:http://www.supergeotek.com/LandingPage_SS3.1.aspx

Η δωρεάν δοκιμαστική έκδοση είναι διαθέσιμη σεhttp://www.supergeotek.com/download_6_mobile.aspx

Πλήρης λειτουργία Mobile Εφαρμογών GIS, Superpad 3.1 Υποστηρίζει να υποβάλετε αίτηση on-line Χάρτης ως Basemap

 

Ειδικά σχεδιασμένες για κινητά GIS και εξωτερική χαρτογράφηση, Superpad 3.1 είναι σε θέση να βοηθήσει τους επιθεωρητές διενεργούν μετρήσεις, συλλογή και επεξεργασία χωρικών δεδομένων με συσκευές Windows Mobile, και, κατά συνέπεια, την ενίσχυση του κύρους και της χρηστικότητας των δεδομένων.

Για να διευκολυνθεί η καλύτερη συλλογή δεδομένων και την επεξεργασία, Superpad 3.1 προσφέρει μια επέκταση που ονομάζεται on-line εργαλείο χάρτη, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να εφαρμόζονται σε απευθείας σύνδεση πηγή του χάρτη, όπως OpenStreetMap και το Google Map ως υπόβαθρο χωρίς προετοιμασία προ-δημιουργία του χάρτη των προτέρων.

Superpad 3.1a πρόκειται να κυκλοφορήσει το 3ο τρίμηνο του 2013. Το Windows Mobile-based λογισμικό GIS θα βελτιώσει τη σύνδεση με SuperGIS 3.1a Server για την άμεση επεξεργασία δεδομένων και πιο βολικό συλλογής χωρικών δεδομένων, την ανταλλαγή και το συγχρονισμό.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εισαγωγή χειραγώγηση αυτής της επέκτασης, παρακαλούμε δείτε το βίντεο, Έρευνα με on-line Χάρτης στο Superpad 3.1 για Supergeotv κανάλι http://www.youtube.com/watch?v=soBngymzEw4&feature=c4-overview&list=UUZif2ttCAyr0Z-LUUrd6aKQ

Το βίντεο χειραγώγηση του Android-powered SuperSurv 3.1 σε απευθείας σύνδεση εργαλείο Χάρτης είναι επίσης διαθέσιμη, να παρακολουθήσετε την Supergeotv κανάλιhttp://www.youtube.com/watch?v=e3o6t_uT7Fs

Android-powered SuperSurv 3.1 Υποστηρίζει Streetlight του Facility Management στην Ιταλία

 

supergeo1 News from the Supergeo worldΝα πραγματοποιήσει μια κρίσιμη αξιολόγηση του δρόμου φωτισμού σχεδιασμό και την επίτευξη σημαντικής εξοικονόμησης στον τομέα της ενέργειας, της εργασίας και το κόστος του οχήματος για streetlight έρευνα, το κινητό λογισμικό GIS βοηθά Studio Busolini & COSTANTINI PROGETTI συλλογή και ενημέρωση υψηλής ακρίβειας των δεδομένων για τη βελτίωση της streetlight έργα της και υπηρεσιών.

Στήριξη της παγκόσμιας ρυθμίσεις του συστήματος συντεταγμένων, έξυπνα εργαλεία επεξεργασίας και βελτιωμένη διαχείριση στρώμα, SuperSurv 3.1 επιτρέπει στους επιθεωρητές και το προσωπικό συντήρησης να εντοπίζεται η ακριβής θέση GPS για κάθε φαναριού εγκαταστάσεις και πόλο χρησιμότητας και να λαμβάνουν τα σχετικά δεδομένα χαρακτηριστικό, εξασφαλίζοντας ότι όλα τα φώτα του δρόμου είναι σωστά διατηρηθούν. SuperSurv 3.1 είναι η μοναδική εφαρμογή για κινητά GIS που βασίζονται στο Android OS στην αγορά, επιτρέποντας στους εργαζόμενους στον τομέα για την ολοκλήρωση τοπογραφικά εργασίες με ευκολία.

Να χρησιμεύσει ως κύριος εταίρος των επιχειρήσεων Supergeo στην Ιταλία, Helix Srl είναι τεχνικά ικανός στην προσαρμογή των λύσεων GIS για γεωχωρικών που σχετίζονται με τα προβλήματα. Με μεγάλη βοήθεια Helix Srl, το Android χρήστες να κατεβάσετε την δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του SueprSurv 3.1 από κατάστημα Play Google για την απλοποίηση στον τομέα συλλογής δεδομένων. SuperSurv 3.1 δωρεάν δοκιμαστική έκδοση είναι διαθέσιμη από το κατάστημα Google Playhttp://goo.gl/2YSDR

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.