Home > Μια μέρα καταθλιπτική στη ζωή Geofumadas »

Μια μέρα καταθλιπτική στη ζωή Geofumadas »

Πριν από λίγες ημέρες, ένας τεχνικός με ρώτησε πώς μπορώ να θυμώσω και το δυνατό γέλιο ταυτόχρονα. Νομίζω ότι αυτά είναι διακριτικός της προσωπικότητας του καθενός, στην περίπτωσή μου δεν μπορώ να αισθάνομαι θυμό για περισσότερο από δύο ημέρες καιρό και πολύ συχνά δεν βγούμε από την οργή μου, αλλά το κρατήσει (το οποίο είναι χειρότερο). Στη συνέχεια, μετά από ένα χρονικό διάστημα, ότι ο θυμός μεταμφιεσμένος σε ηρεμία εκμεταλλεύεται είτε με ανεξέλεγκτο τρόπο ή όπως η κατάθλιψη με μια απαισιόδοξη στάση.

Δεν είμαι ο Φρόιντ, αυτές οι δεξιότητες μόνο που απομένει για Ομοφυλόφιλος? Αλλά, σίγουρα, έχουν τεχνική blog που προσπαθεί να κρατήσει σε τόσο προσεκτικά τα προσωπικά χαρακτηριστικά της ζωής είναι τέτοια περίπλοκη? Ίσως κάποιος μπορεί να πιστεύουν ότι πίσω από τις θέσεις που δεν υπάρχουν συναισθήματα. Και, επίσης, ότι το μίγμα της ειρωνείας και της αλαζονείας (και τόσο κακό), τα οποία αποτελούν μέρος των τελωνειακών μου, θα μπορούσε να κάνει την αίσθηση ότι όλα πάνε καλά ή τουλάχιστον ότι καλό χιούμορ φαίνεται να λύσει τα προβλήματα … ως ελάχιστο, το δικό μου είναι.

Τέλος, είμαστε μόνο ανθρώπινες υπάρξεις, με τους φίλους, την οικογένεια, τα παιδιά, την εργασία, πιστωτική κάρτα, van και χιλιάδες πράγματα που μπορεί να ξεφύγουν από τον έλεγχο, σε κάθε στιγμή μας προκαλούν κατάθλιψη, απογοήτευση και κανείς δεν ξέρει πόσες περισσότερες αντιδράσεις που αντανακλούν σε μας αισθήματα, συναισθήματα και θέληση. Έτσι, με το σεβασμό που μου αξίζει, ζητώ την έγκρισή σας να απελευθερώσει τις ακόλουθες γραμμές, ούτε τόσο τεχνικά και, κατά πάσα πιθανότητα για κάποιον, έξω από το “πολιτισμικό πλαίσιο” μας.

Τα πραγματικά περιστατικά που μας καταστέλλουν:

  • Είμαστε ανθρώπινα όντα, με τους ηλικιωμένους γονείς (Στην περίπτωσή μου τώρα, μόνοΗ μαμά μου), Που αρρωσταίνουν και να μας χρόνο από τις καθημερινές εργασίες μας. Που κάποτε μας έδωσε ζωή, που εργάζονται τόσο σκληρά για να μας δώσει το καλύτερο που μπορούν, έτσι ώστε πολλά από αυτά που έχουμε επιτύχει τώρα είναι το αποτέλεσμα της ανιδιοτελούς προσπάθειές τους. Ως εκ τούτου, αφού μαζί τους ένα φλιτζάνι καφέ με λουκουμάδες και την υλοποίηση για την υγεία τους, πόσο μακριά είμαστε, και το αίσθημα μιας ασθένειας στο σπίτι για τα περασμένα χρόνια? Αφήνουμε με ένα αίσθημα απελπισίας, διότι θα θέλαμε να κάνουμε περισσότερα για αυτούς.
  • Έχουμε επίσης παιδιά στο σχολείο , Που μερικές φορές ξεχνάμε να κάνουν τη δουλειά τους και στις 9:00 μ.μ., όταν θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους, έρχονται σε μας με ένα φοβερό χαμόγελο και λέει:

– «… Ωχ, μπαμπά, υπάρχει ένα μοντέλο που πρέπει να κάνετε για το σχολείο, και δεν υπάρχουνολιγότητα υλικά γι ‘αυτό, ναι, μπορείτε να τα αγοράσετε; ”

  • clip image0022 A depressive day in Geofumadas’ lifeΊσως αυτό είναι μέρος της ευθύνης μας, ωστόσο, μερικές φορές ανησυχούν πολύ για αυτά τα μικρά πλάσματα, Που μας γεμίζει με μεγάλη ικανοποίηση?, Αλλά την ίδια στιγμή, μας κάνουν να τρέχει μακριά τα μεσάνυχτα για έναν γιατρό όταν αρρωσταίνουν. Πιο πάνω, από καιρό σε καιρό, θα ανησυχούν για το μέλλον τους, αναρωτιούνται τι θα συμβεί σε περίπτωση που θα αισθάνονται την απουσία της … που θα ήταν τρομερό.
  • Επιπλέον I έχει ένα blog , Η οποία παίρνει τα πάνω ή προς τα κάτω ανάλογα με το ρυθμό Google αποφασίζει να? Έτσι, όταν κλείσει τους servers και το ποσό των επισκέψεων από το πρόγραμμα περιήγησης παίρνει τρομερά χαμηλή πάσα πιθανότητα κάποιος θα λιποθυμία(Ένας Ισπανός Λόγος: “cortarse las Venas”ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης απελπιστεί . Δεν ξέρω αν κάποιος αισθάνεται την ίδια αιτία είμαι τόσο «τεχνική» (ίσως Geofumadas μπορεί να μην υπάρχουν), αλλά παρατηρήσετε πώς έχουμε πάρει τόσα πολλά χόμπι που μερικές φορές μπορεί να μας αποθαρρύνει και ένα άλλο μπορεί να φέρει απολαύσεις που αντισταθμίζουν τα κακά που δημιουργήθηκε από το Google AdSense, Analytics, Zync, RegNow, PayPal, ReviewMe, clip image0031 A depressive day in Geofumadas’ lifeTLA, LinkLift και πολλά συναφή πράγματα.
  • Έχω μια δουλειά ότι κατά κάποιο τρόπο είναι μια αλτρουιστική πράξη σε σύγκριση με την εργασία τους δήμους και σε αντίθεση ορισμένων convincement ανθρώπους ότι η αποστολή της διεθνούς συνεργασίας είναι να δώσει τα χρήματα ως δώρο χωρίς να απαιτείται αποτελέσματα. Οι μισοί από τα γκρίζα μαλλιά μου (μια ισπανική ιδίωμα: Canas) Οφείλονται σε δημοτικές τεχνικούς που ξεχνούν ότι έχουν εκλεγεί από τον λαό της για την εκτέλεση της εργασίας τους, που τα εξυπηρετούν, αλλά “εξυπηρετεί“Περιλαμβάνει το έργο. Πολλά λαμπρά μυαλά, μερικά με δυσκολίες της τεχνολογίας(Ισπανική Λόγος: «ΔΟΥΡΟΣ para la tecnologia») Και άλλοι όχι τόσο καλό για τον οργανισμό … Τέλος, όλοι τους είναι φίλοι μου.

 

  • clip image004 A depressive day in Geofumadas’ lifeΤαξίδια μουπριν από λίγο καιρό ήθελα να φύγω, ταξιδεύουν, να γνωρίζουν μέρη, και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν έχω χάσει την αίσθηση της περιπέτειας. Αλλά δεν είναι το ίδιο έργο που ταξιδεύουν από το ταξίδι αναψυχής? Εννοώ, για παράδειγμα, όταν είστε δύο εβδομάδες πριν από το σπίτι, στις 10 το βράδυ σε ένα κακή ξενοδοχείο (Ένας Ισπανός Λόγος: “hotel de mala Muerte») Και, στη συνέχεια, ξαφνικά ένα τηλεφώνημα από 8 χρόνια την κόρη σας να κλαίει και να λέει την ίδια στιγμή:

– … Μπαμπά, πόσο θα ήθελα να είσαι εδώ …

Ναι, κύριοι, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να μας πιέσει τουλάχιστον μια-δυο φορές το μήνα, και σήμερα … είναι ακριβώς μία από εκείνες τις ημέρες.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.