Home > Μεταξύ του καρκίνου και του Google Earth χρησιμοποιεί για το κτηματολόγιο

Μεταξύ του καρκίνου και του Google Earth χρησιμοποιεί για το κτηματολόγιο

Από μια καλή στιγμή χιούμορ με μια ολλανδική φίλο, την ημέρα αυτή, θα σώσει κάποια ομοιότητα μεταξύ της διαδικασίας που οδηγεί τον καρκίνο στην κλινική ψυχολογία και το Google Earth ειδύλλιο με λάθος λόγους:

Στάδιο 1: Fright.

google earth precission
Ένας τεχνικός πηγαίνει στο πεδίο απαντώντας σε αίτημα μέτρηση ενός ιδιοκτήτη που θέλει να πουλήσει? Ελέγχει ότι υπάρχουν νέα κτίρια που δεν έχουν δει στο κτηματολογικό χάρτη. Στη συνέχεια, έρχεται στο γραφείο και βλέπει ότι οι πριν από 40 χρόνια ορθοφωτοχαρτών δείχνει μόνο αμπελώνες στην περιφέρεια, με ένα μεγάλο οικόπεδο στο ρουστίκ συνθήκες.

Αποκαλεί τον τεχνικό που έχει εκεί 23 χρόνια, η γήρανση με στερεοσκόπιο κρεμασμένα στο λαιμό και ένα φθαρμένο Leroy που κάνει μόνο γραμματοσειρές για τις επιστολές? Μετά τις συγκρούσεις στην υπέρθεση ενός στρώματος από την άλλη, σίγουρα εντοπίσει υπάρχει μόνο στο χάρτη ό, τι είναι στην η εικόνα.

Έτσι, αποφασίζουν να καταφύγουν στην τελευταία καινοτομία χρόνια? Google Earth έχει φτάσει 2004 και παρουσιάζει ένα πολύχρωμο ορθοφωτοχαρτών που δείχνει τα τελευταία κτίρια.

Στη συνέχεια αρχίζει ο πανικός.

Οι συντεταγμένες του οικοπέδου δεν ταιριάζουν με αυτά του χάρτη?, Συμψηφίζονται πάνω από 20 μέτρα.

cadastre

-Να είστε προσεκτικοί-. Η τεταρτοταγούς λέει σ ‘αυτόν. -Ancient Aliens έκανε αυτές τις συντεταγμένες, και μόνο μπορούν να τις αλλάξουν.

Γνωρίζοντας ότι η Google δεν μπορεί να είναι τόσο λάθος, μετακινήσετε ολόκληρο κτηματολογίου στρώμα του για να ταιριάζει με την εικόνα. Στη συνέχεια, καλέστε τον προϊστάμενό του και εντυπωσιάζει τον δείχνει το ψηφιακό μοντέλο εδάφους που ταιριάζει με την κτηματολογική στρώμα που έχει εξαχθεί στο Google Earth.

Ενθουσιασμένος με την καινοτομία, το κεφάλι του κοινοί Επιτροπής τον ωθεί να εκδίδει τα σχέδια του κάθε ακινήτου, προκειμένου να πουλήσουν σε όλους τους κατοίκους σε μια καλύτερη “οικόπεδα πιστοποιήσεις που συμπίπτουν με το Google Earth” τιμή … και τώρα σε WGS84! … SEO βελτιστοποιηθεί!

Στάδιο 2: Άρνηση

Δύο χρόνια μετά το Google εμφανίζεται με μια εικόνα που λέει 2006, ο τεχνικός υποθέτει ότι η εικόνα είναι πιο πρόσφατη, συνειδητοποιεί ότι η θέση του κτιρίου είναι σχεδόν 6 μέτρα μετατοπίστηκε προς την κατεύθυνση νοτιοανατολική όταν το πολύγωνο μετακινηθεί, τώρα που σε πράσινο.

Φαίνεται περίεργο σ ‘αυτόν που τώρα συντεταγμένες Τα τυπωμένα χάρτες »δεν είναι καλό ούτε με την αρχική χάρτες ούτε με την εικόνα Google νέα. Αυτή τη στιγμή τα χειρόγραφα χάρτες εγκαταλειφθεί σε ένα λουτρό που έγινε οινοποιείο από την ημέρα που ο Τεταρτογενούς απολύθηκε.

Ο φόβος του γίνεται μια άρνηση, γιατί δεν μπορεί να δεχθεί ότι η Google είναι λάθος, όχι αυτή τη φορά. Έτσι ώστε να αφήνει το ακίνητο και ολόκληρη την πόλη, όπου έχει μετακινηθεί, ελπίζοντας ότι το πρόβλημα θα επιλύσει από μόνη της.

Ακόμα και γνωρίζοντας αυτό, αποφασίζει να εκδώσει νέα πιστοποιητικά με βάση το νέο συντεταγμένες, με αντιστάθμιση στρογγυλοποιείται μέχρι 6 μέτρα.

catastro google earthΚράτος 3: Αποδοχή

Τρία χρόνια αργότερα, η Google εμφανίζεται με μια νέα εικόνα του 2009, και όπως μπορείτε να δείτε, η λεπτομέρεια είναι πολύ σαφέστερη.

Σημείωσε ότι το κτίριο δεν έχει το σχήμα με τον τρόπο που είχε ερμηνεύσει.

Συμπίπτει με την τελευταία θέση έτους, έτσι ώστε να καταλήγει να αποδέχεται ότι τα σχέδιά του έχουν εκτοπιστεί 6 μέτρα … έτσι αποφασίζει να εκδώσει άλλα πιστοποιητικά με μετατόπιση, αν και αυτή τη φορά χωρίς στρογγυλοποίηση.

Είναι έκπληξη να σημειωθεί ότι η εικόνα έχει το νέο κτίριο που χτίστηκε κατά το οικόπεδο, ώστε να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν μπορεί να είναι πιο ακριβείς πληροφορίες? Έτσι κινείται όλη χαρτογράφηση του 6.47 μέτρα σε γωνία – 27 βαθμούς.

Η παλιά τεταρτοταγούς πηγαίνει στο γραφείο για τις πωλήσεις και τη διαδικασία αγοράς και εξακολουθεί να φοβάται βλέποντας ότι οι συντεταγμένες είναι παράξενο. Προσπαθήστε να προτείνετε ή να βρείτε την πηγή, αλλά στη συνέχεια παραδίδει όταν έδειξε θέμα σχήματα με βάση την εποικοδομητική τύπου.

Στάδιο 4: Death

Έχει αποφασίσει να περιμένει ένα ακόμη έτος, το 2010, και πηγαίνει με τον τομέα να κάνει την ιδιοκτησία εκτιμηθείσας αξίας από το νέο κτίριο που είναι στην εικόνα. Και την ίδια στιγμή να ολοκαίνουργια υπέροχα εξοπλισμό του οποίου η διαφήμιση δεν πληρώνεται για να αναφέρουμε … 19 εκατοστά της ακρίβειας, χωρίς να μετα-επεξεργασία.

Τοποθετήστε το GPS και να δείτε ότι η συντεταγμένη αντισταθμίζεται, κάνει μια άλλη δοκιμή για 15 έως 25 λεπτά και η συντεταγμένη επιβεβαιώνει ότι είναι … αρκετά μετακινηθεί. Αφήστε τα GPS από μια πιο ανάγνωση, ενώ χαιρετισμό ο μπροστά ιδιοκτησίας νέο ιδιοκτήτη? Που τον καλεί να πιείτε τον καφέ στο διάδρομο με θέα τα GPS που είναι σχεδόν το μαγείρεμα στον ήλιο του μεσημεριού για περίπου 40 λεπτά.

Ο γείτονας του απάντησε ότι είχε αγοράσει το ακίνητο πριν από τρία χρόνια, και έχει ήδη πάει για να εγγραφούν στο Κτηματολόγιο, η οποία απαιτεί τώρα τα σχέδια με τις ακριβείς συντεταγμένες. UTM WGS84 … SEO βελτιστοποιηθεί!

Με κάποιο φόβο και την επιθυμία να κατουρήσει, ζητεί το έγγραφο ιδιοκτησίας και τον παίρνει από αμφιβολίες:

cadastre precission

 

Πήγε να καταχωρήσετε το αεροπλάνο με την πιστοποίηση φόρο ακίνητης περιουσίας που έχει παράσχει στην Επιτροπή ποπολάρων, το 2007, και έχει τους είπε ότι εκτιμά ότι έχουν κάνει μια αναβάθμιση, δεδομένου ότι είναι πλέον βέβαιο ότι η ζήτηση των δύο γειτόνων »δεν θα έχει καμία δικαιολογία γιατί έχει πρόσφατη αεροπλάνο, ενώ τα δικά τους έχει περισσότερα από 30 χρόνια.

Πάρτε μέτρα ο ένας τον άλλο, ξανά και ξανά. Πάρτε πιο ακριβή συσκευή, και τελικά καταλήγει πεποίθηση της πραγματικότητας:

– Οι Google μέτρα ιδιοκτησίας εκτοπισμένων 23.87 μέτρα!

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.