Home > Θα PCs πεθάνουν για CAD / GIS χρήστες;

Θα PCs πεθάνουν για CAD / GIS χρήστες;

Με ό, τι έχει κοστίσει μας να πάρουν το σχεδιαστήριο από το γραφείο … Να τεχνική κατάρτιση άνδρες πρέπει να επιστρέψουν σε αυτή τη θέση;

clip image001254 Will PCs die for CAD/GIS users?Το θέμα αυτό συζητείται σε γενικές γραμμές, και όχι χωρίς λόγο. Είμαι σίγουρος ότι είμαστε έτοιμοι να δείτε την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή, όπως το ταχυδρομείο εκτύπωσης, μόνο για ειδικές αποστολές. Αυτό το μήνα Το PC Magazineντάμπινγκ το βαρύ tech-καπνιστόΕξοπλισμός για το θέμα αυτό, αν και η κύρια γραμμή της επικεντρώνεται στις 45 τρόποι για να χαζός σε κάθε φτάρνισμα.

Είναι κρίμα που ο χρόνος αποχαιρετισμού του άλλου, σε αυτή την περίπτωση Carlos Mendoza. Αν είχα γνωστό γι ‘αυτό, θα είχα έστειλα ένα μήνυμα για μια πρόποση προς τιμήν του θέματος κάθε Λένον σε κάποια γωνιά υποδοχή κατά τύχη μου με την δισεκατονταετούς.

Αλλά στον κόσμο των γραφικών δεν είναι αναπόφευκτο. Το να πιστεύει κανείς ότι το συμβατικό PC πεθαίνουν ασχολείται με τον διαχωρισμό από την παραγωγή και την κατανάλωση των πληροφοριών. Ή όπως ο φίλος έπεσε από τις Καναρίους Νήσους θα έλεγα, υψώνουν τη σημαία σε επισκόπους ή να είναι στη μέση του πεζικού.

PC πεθαίνει για τους καταναλωτές της πληροφορίας

Είναι πλέον δυνατή η πρόσβαση σε δεδομένα από διαφορετικές συσκευές, είναι σπατάλη, ακόμη και το κάνει από μια δύσκολη – αλλά ακριβώς – Τη θέση στο γραφείο, μέχρι μέχρι που κρέμονται από την αιώρα με το Wii, ενώ τα παιδιά αποσπάσει την τηλεόραση. Είτε για διασκέδαση, για να βοηθήσει την νταντά στο κοινωνικό έργο επιστήμες της, για την προβολή των στατιστικών του blog ή e-mail? Ένα δάχτυλο είναι αρκετό.

Και στο CAD / GIS περιβάλλον μας, η κατανάλωση δεν απαιτεί περισσότερο από ένα Acer Aspire να ανοίξετε, να εκτυπώσετε και να στείλετε στον κύλινδρο (βιντεο-προβολέα), συμβουλεύεται ήredlining χρησιμοποιώντας Bentley Χάρτης ή gvSIG. Στο πεδίο, ένα 6 MobileMapper μπορεί να αναπτύξει CartoPad και μαζί με αυτό να κάνει επεξεργασία πριν από την επιστροφή στο Υπουργικό Συμβούλιο. , Καθώς και τηλεόραση, κανείς δεν κατέχει άδεια ή ειδικό πρόγραμμα, μόνο μια συσκευή για να το δείτε, με την παραλλαγή της αλληλεπίδρασης.

Πράγματι. Η κατανάλωση δεδομένων δεν καταλαμβάνουν GPU, επειδή σχεδόν όλες οι επιστήμες της εργασίας αυτής είναι (παράγεται) τα δεδομένα και υπό το φως αλληλεπίδραση μαζί τους. Δεν έχει σημασία αν τα δεδομένα αυτά είναι τα αρχεία σχήματος, τοπολογία μέσα σε μια διαστημική βάση, ή φανταστικό εικονικό στάβλους.

Δεν πεθαίνουν για τους παραγωγούς

Αλλά ένας χρήστης που εργάζεται στο μοντάζ βίντεο, σχέδια CAD ή GIS προγραμματισμού σίγουρα δεν μπορεί να πέσει συμβατική θέση του μπροστά από μια οθόνη, η οποία μόλις έχει γίνει κολακεύει, λιγότερο πλάτος και λιγότερο επιβλαβή για τα μάτια. Όχι από τα δεδομένα, αλλά και για τις διαδικασίες όπου η επιχείρηση είναι, και αυτό δεν αφορά την άνεση.

Είναι πιθανό ότι γραφίστας αισθάνεται άνετα με ένα μολύβι στο χέρι, όπως στα προηγούμενα μέρες πάνω από ένα Wacom οθόνη. Αλλά αμφιβάλλω αν μπορεί να επιστρέψει στην κλίση ενός τεχνικού άνθρωπος σχεδίασης σε ένα τραπέζι, με την προσπάθεια που μας πήρε για να τον βγάλει από εκεί και να τον πείσει να ρίξει την παράλληλη κανόνα και περιστρεφόμενη γόμα.

Πιστεύω ότι η αλληλεπίδραση και τις τοπικές συσκευές αποθήκευσης θα αλλάξει, όπως το σκληρό δίσκο και ξεπερασμένες ποντίκι που είναι μια κυριολεκτική δεινόσαυρος 20 χρόνια με δύο κουμπιά στο μπροστινό μέρος? Άλλαξε καθόλου μπάλα ανάμεσα στα πόδια της σε ένα λαμπρό φως που αναδύεται από τον τράχηλο της μήτρας. Τα παιχνίδια που κάνουν 3D ελιγμούς μπορεί να σημειώσει περαιτέρω πρόοδο, καθώς και τηλεόραση επίπεδης οθόνης που μπορεί να κάνει σε πραγματικό χρόνο Φωτογραμμετρίας με ό, τι μέχρι σήμερα ονομάζουμε 3D μοντέλα, αλλά παραμένει σε 2D παραστάσεις. Και με το journaling, η συνιστώσα χρόνου θα προσθέσει να λειτουργούν σε 4 διαστάσεις, όπως στον πραγματικό κόσμο.

clip image002183 Will PCs die for CAD/GIS users?

Αλλά από τη λειτουργία μιας γραμμής εξαγωγής GDI από τα Γεωγραφικά ορυκτά στη ρουτίνα καθαρίσει ένα Python του, θα χρειάζεται μια ικανή ομάδα για να μας κάνουν να νιώθουμε σίγουροι ότι είμαστε παράγουν νέο περιεχόμενο. Ακριβώς όπως η τηλεόραση, η κατανάλωση θα είναι το φως, αλλά η παραγωγή θα παραμείνει μια συμβατική τεχνική. Οι διαδικασίες θα κάνει, αλλά όχι τα δεδομένα. Έτσι, ένα γραφείο χαρτογράφησης για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα συνεχίσουν να έχουν μια κεντρική μονάδα που πλοηγείται με ελαφριά συσκευή, με ολογραφική πληκτρολόγιο και μία οθόνη κρέμεται στον αμφιβληστροειδή του?, Προκειμένου να εποπτεύουν τις διαδικασίες σε μια πολυσύχναστη μέρες του και να ενημερώσετε podcasts του τα χαλαρά αυτά.

Αλλά σε πάγκους, πάντα θα υπάρχουν πέντε άντρες σε ένα μαρσιποφόρο θέση λειτουργίας ενός υπολογιστή για να κάνουν τις γραμμές από την σάρωση με λέιζερ σε πραγματικό χρόνο.

___________________________________________________

Και για να ακολουθήσει Carlos, θα πρέπει να αναμένουμε από αυτόν να τεθεί και πάλι στην εμβρυακή θέση. ¡Si manches!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.