Home > Η αργή πρόοδος της CAD την ένταξη των δικαστικών εξόδων

Η αργή πρόοδος της CAD την ένταξη των δικαστικών εξόδων

Μετά Του SAICIC θάνατο, πολλά μεξικανικά προγράμματα ιδιοποιηθεί αυτή την αγορά, καθιστώντας την μία από τις περιοχές της μηχανικής, που ήταν η πρώτη αυτοματοποιημένη. Θυμάμαι ότι μερικές φορές είχα εκπαιδευτεί φυσικά το κόστος », και ήταν απαραίτητο να δοκιμάσουν διαφορετικές εφαρμογές (διατίθεται σε εκείνες τις ημέρες), όπως μας NewWall,ΈργοCampeon Neodata. Ο τελευταίος φάνηκε καλύτερα, ακόμη και με ενόχλησε εγώ δεν μπορούσα να το διανέμει στη χώρα μου, γιατί πρέπει να είναι μια εβδομάδα στο Μεξικό? Εκτός του ότι δεν έχουν χρήματα, μου φάνηκε παράλογο να μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα που ήδη ήξερε πώς να να χρησιμοποιηθούν. Μέχρι τώρα ζωγραφίζει Opus προσοχή μου, που έχει κάνει πρόσφατα αρκετό θόρυβο στο AdWords, έτσι ώστε να με δαγκώσει, προκειμένου να κάνουμε μια αναθεώρηση κάθε από αυτές τις μέρες … αλλά καταβάλλεταιclip image00236 The slow progress of CAD integration– Costs

Μέχρι τώρα, ας επανεξετάσει δωρεάν την παλιά ιστορία, τα καλά τα προγράμματα αυτά έχουν κάνει, και γιατί έχουν κοστίσει τόσο πολύ την ένταξή της με CAD.

Ο αναγκαιότητα

Μια κατασκευαστική εταιρεία, η οποία αφαιρεί τα έγγραφα του διαγωνισμού για την κατασκευή οκτώ ορόφους και έχει δύο εβδομάδες για να κάνουν την πρότασή τους, θα περάσουν τρεις φορές μηχανικούς για τον υπολογισμό των ποσοτήτων στο Σημειωματάριο, ορίζουν τα φύλλα του μοναδιαίου κόστους στο Excel, κατά προσέγγιση παράγοντες γενικά και να κάνει μια δίκαιη εκτίμηση. Αλλά, εάν οι προσφορές που υποβάλλονται μία φορά είναι επέτρεψε μια μέρα να αναδιατυπώσει μια νέα πρόταση, θα έχουν σίγουρα σοβαρές δυσκολίες για να πάω στο πανηγύρι χωρίς εφιάλτες σχετικά με την πιθανή περιθώριο λάθους.

Το ουσιώδες

Στο πλαίσιο αυτό, τα προγράμματα, όπως αυτές που αναφέρονται παραπάνω, όλα τα παιδιά SAICIC του να κάνουν το ίδιο, να δημιουργήσει δομές δεδομένων από την είσοδο:

  • Υλικά
  • Εργασία
  • Οι συμβάσεις υπεργολαβίας
  • Μηχανήματα
  • Εργαλείο

Τότε είναι έτοιμα για την κατασκευή βασικών μοναδιαίου κόστους (πυρήνας) Καρτέλες, τα οποία στη συνέχεια ενσωματώνονται σε εποικοδομητικές στοιχεία (Ολοκληρωμένη), Αυτά ομαδοποιούνται κάτω από τις θεματικές γραμμές του προϋπολογισμού (Είδη), Και, τέλος, ταιριάζει ανάλογα με τις ανάγκες της οικονομικής πρότασης (Κεφάλαια). Αυτή η λογική της ευρετηρίασης μήτρας είναι η ίδια που έχουν εφαρμοστεί από όλους, πηγαίνοντας ένα βήμα πιο πάνω από το δέντρο για να Έργα, Επιπλέον, έχει προσαρμοστεί στις διαφορετικές ανάγκες, όπως η αυξανόμενη τον ορισμό των οικονομικών ζωνών και των διαφορετικών απαιτήσεων των παραγόντων υπέρβαση αυτή που διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, αλλά ότι έχουν παραμετροποιηθεί (πάνω από λιγότερο).

Θυμάμαι να γίνει αυτό σε Lotus 123, ήταν να πεθάνει, αλλά πολύ εκπαιδευτικό να κατανοήσει την κίνηση των ηπείρων, je je, εννοώ την υπομονή μου.

Η extras

Ως επόμενο βήμα, τα προγράμματα ενσωματώνονται add-ons για την βασική μονάδα του μοναδιαίου κόστους, η διαχειριστική αρχή για την ανάκαμψη εκτιμά μετά την έναρξη της κατασκευής του, μια μονάδα για το σχεδιασμό με κρίσιμες στιγμές διαδρομή, τον έλεγχο της απογραφής και ορισμένες άλλες ενότητες για την οικονομική μονάδα σχεδιασμού της διαχείρισης.

CAD ένταξη

Αυτό είναι το καλύτερο επίτευγμα που μπορεί να θεωρηθεί σε γραφική ολοκλήρωσης, αν και ήταν πολύ πρωτόγονη, μπορούμε να αναφέρουμε δύο αιτήσεις που υποβάλλονται από Neodata:

Υπολογισμός των δυναμικών ποσών

Αν και το σχήμα είναι αρκετά αρχαϊκή μέσω των χαρακτηριστικών, μπορεί να θεωρηθεί μια καλή σύλληψη του Bim (Building Information Modeling), το οποίο τον τελευταίο καιρό γίνεται της μόδας. Το καλύτερο κέρδος είναι ότι ο προϋπολογισμός μπορεί να διατηρηθεί “μισό δυναμική”, όπως ότι η αλλαγή των επιπέδων μπορούν να δημιουργήσουν μια τροποποίηση του προϋπολογισμού, αν σας αρέσει τόσο. Είναι επίσης μια καλή εφαρμογή εκείνο το οποίο κόβει από χάλυβα που τελικά θα είναι ένας πονοκέφαλος για τον πρωτομάστορα και ανάδοχος του συνέρχεσθαι χάλυβα.

clip image00326 The slow progress of CAD integration– Costs

Η θεματοποίηση κατά ιδιότητες

Σε μία από τις ενότητες της, που ονομάζεται “αγορά κατοικίας” Neodata ενσωματώνει μια πρωτόγονη GIS, όπου μπορείτε να χρωματίσετε τις παρτίδες ανάλογα με την κατάσταση της αγοράς ή της οικονομικής φερεγγυότητας.

clip image00418 The slow progress of CAD integration– Costs

Εν κατακλείδι

Θα ήθελα να πω περισσότερα, αλλά δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα για να δείτε, όχι γιατί δεν υπάρχει, αλλά διότι η χρήση του έχει γίνει δημοφιλής. Η εύρεση ενός λόγος για τον οποίο δεν είχε πολλές προόδους είναι περίπλοκη, δεν είναι η ακραία GIS για τις βαμμένες χάρτες και το διαζύγιο της από τον ακριβή CAD. Ούτε μπορούμε να αρνηθούμε ότι είναι μια αναγκαιότητα περιττή, με τα προγράμματα CAD / CAM τόσες πολλές αγορές και τα ειδικά προγράμματα δαπανών για την AEC.

Ψάχνετε για ένα λόγο, δεν μπορώ παρά να αναφερθώ σε αυτό που σε στιγμές μου του πόσιμου Capuccino που κατάλαβα με εκείνες οι οποίοι δημιουργούν και να αναλύσει (καπνός) Σε C #, να θυμόμαστε ότι περισσότερο από τη στιγμή που έχουμε μείνει στο διοικητικό συμβούλιο ένα σχέδιο με όραμα σε αυτόν τον τομέα. Παρά το γεγονός ότι IntelliCAD και DATACAD το έχουν δοκιμάσει, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το πρόβλημα είναι η βιωσιμότητα της ανάπτυξης, η οποία είναι ο λόγος για την αστάθεια του προτύπου φορέα που χρησιμοποιούνται πιο συχνά (θα κοστίσει πολύ και το τελευταίο bit). Ενώ πολλοί αναγνωρίζουν τη DGN ως πιο ισχυρή, DWG είναι περισσότερο γνωστή και DXF είναι ένα φάντασμα που όλοι παντρεύονται για τα συμφέροντα των απίστων εμπορίου.

Μέχρι αυτό να αλλάξει, αυτό το όνειρο θα παραμείνει ο εφιάλτης που έχει περάσει απογείωσης ποσότητα, η οποία παρά το ότι είναι τόσο παλιά όσο και το σημείο Eagle και να ανήκει από την Autodesk, είναι διαθέσιμη μόνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι περίεργο το γεγονός ότι ορισμένες λειτουργίες απογείωσης Ποσότητα ενσωματωθεί στο Civil 3D, αλλά πολύ λίγοι έχουν δει τους βάλει στη θέση τους.

Ελπίζουμε ότι η εδραίωση του Bim προσέγγιση που έρχονται τώρα στο GIS και το ολοκληρωμένο έργο της Autodesk – Bentley μπορεί να δώσει μεγαλύτερη σταθερότητα στα πρότυπα? Αυτό θα πρέπει να παρακινήσει την ανάπτυξη καλύτερων … βιώσιμων εφαρμογών στον τομέα αυτό.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.