Home > Δοκιμές και επικρίνοντας gvSIG 1.9

Δοκιμές και επικρίνοντας gvSIG 1.9

Ήταν πρόσφατα ανακοίνωσε έκδοση 1.9 του gvSIG στην έκδοση alpha, μετά από τις δοκιμές μου clip_image002έχουν αποφασίσει να αφήσει κάποια εντύπωση πριν ξεχνάμε τους:

Λήψη

Είναι δυνατόν να είτε κατεβάστε μια έκδοση με προϋποθέσεις, που ζυγίζει 103 MB για Windows και 116 MB για το Linux. Αυτή είναι μια καλή εναλλακτική λύση, αν δεν έχετε ένα 1.3 εγκατάσταση ή, σε περίπτωση που έχετε μια έκδοση εγκατάστασης εργασίας, μπορείτε να το κατεβάσετε μια έκδοση χωρίς προαπαιτούμενα που πηγαίνει από 80 MB.

Είναι επίσης διαθέσιμη έκδοση 1.9 του κώδικα.

Εγκατάσταση

Κατέβασα την έκδοση χωρίς προαπαιτούμενα και χωρίς να έχει συμβεί σε μένα ότι η εγκατάσταση άφησε κρέμεται με το μήνυμα:

Ιάβα.io.FileNotFoundException: C: έγγραφα και τις ρυθμίσεις …

Προφανώς αυτό συμβαίνει διότι ορισμένες ιδιότητες θα πρέπει να ανατεθεί σε Java? Αυτά θα μπορούσε να είναι από τα καθήκοντα μέχρι την υπογραφή της επιστολής του θανάτου, έτσι ώστε να μην μου περιπλέξει I απεγκατασταθεί τις υπάρχουσες εκδόσεις. Στη συνέχεια, κατά την εκτέλεση του προγράμματος Εγκατάστασης και πάλι σας καλώ να επανεξετάσει κατά πόσο πληρούνται οι απαραίτητες και εγκαταστήσει την κατάλληλη έκδοση Java … τότε όλα πήγαν ομαλά.

Όταν εγκατασταθεί, δεν έχει δημιουργηθεί με το εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας ή στο μενού Έναρξη (αν και νομίζω ότι με ρώτησε αν θέλω, και είπα ναι), έτσι έπρεπε να δημιουργήσετε τη συντόμευση από όπου είναι εγκατεστημένα.

C: Program Files gvSIG_1.9_alpha bin gvsig.exe

Για το σκοπό αυτό γίνεται “αντίγραφο” στο αρχείο, στη συνέχεια, “επικόλληση συντόμευσης”

Εκτέλεση

Όταν ανοίγετε ένα υπάρχον έργο που έχει ξεκινήσει για μένα ένα βλάσφημο μήνυμα, προφανώς από τον τύπο της προβολής … αλλά δεν νομίζω ότι είναι ένα μόνιμο σφάλμα.

Συντονισμός σφάλμα λειτουργίας: + proj = tmerc + lat_0 = 0.0 + lon_0 = -3.0 + k = 0.9996 + x_0 = 500.000,0 + y_0 = 0.0 + ellps = Intl + μονάδες = m έως + proj = tmerc + lat_0 = 0.0 + lon_0 = – 87.0 + k = 0.9996 + x_0 = 500.000,0 + y_0 = 0.0 + ellps = WGS84 + δεδομένο = WGS84 + μονάδες = m:

Πιστεύω επίσης ότι καταναλώνει σήμερα περισσότερους πόρους, αισθάνεται λίγο επιβραδύνει τη διαδικασία, στο πλαίσιο αυτό έχουν ανακοινώσει θα υπάρξουν βελτιώσεις στο θέμα της αρχιτεκτονικής … και θα πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτή η έκδοση θα δώσει πολύ από μόνη της, καθώς οι περισσότερες λειτουργίες ενσωματώνονται σταδιακά και θα λάβει ωριμότητα.

Εννοείται ότι αυτή είναι μια δοκιμαστική έκδοση, και σύντομα θα έχουμε την gvSIG 2stable έκδοση, τότε οι αμφιβολίες που έρχονται στις λίστες θα λυθεί … από τον τρόπο, κάποια απλή κοινοτοπία, όπως αυτό το χαρακτήρα άστοχες εκεί.

clip_image004Ανάμεσα στα καλύτερα χαρακτηριστικά, από τα οποία ανέφερα προηγουμένως κάτι είναι η συμπερίληψη του εξάντα με ένα κλικ. Μέσα σε αυτό υπάρχουν πολλά, αφού μετατροπής raster δεδομένων σε φορέα μέχρι την υδρολογική ανάλυση.

Αλλά εκτός από αυτό είναι:

-Ένταξη του ΑΦΜ για να δημιουργήσουν τα τριγωνικά πλέγματα … Υποθέτω ότι μπορείτε να εργαστείτε περιγράμματα (3D ανάλυση …)

Εργαλεία για την ανάλυση του δικτύου

Εργαλεία για τη μετατροπή raster σε vector (τόξου scan …)

Τοπολογία ένταξη

… Μεταξύ πολλών άλλων, που θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε

clip_image006Εμφάνιση … πολλά να κάνουμε

Ένα καλό βήμα προς τα εμπρός είναι ό, τι έχουν κάνει, αλλά κυρίως πιστεύω ότι η πορεία της αγιογραφίας θα έρθει επίσης σε γραφίστες, γιατί πρέπει να θυμόμαστε ό, τι «εικονίδια» είναι και πως αυτές από αυτούς θα πρέπει να οδηγήσει σε κάτι, διατηρώντας γραφικών καθαρισμό και την εταιρική ταυτότητα .

Για να κάνετε τα εικονίδια που απαιτούνται κριτήρια πέρα ​​από την εξαιρετικά πολύπλοκα σχέδια σε Corel Draw και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το Gimp για να τα μετατρέψει σε στοιχεία από 64 × 64. Η χρήση του λάμπει σκιές, και κλίσεις πρέπει να αμφισβητηθεί από τα κουμπιά που λαμβάνουν ένα μόνο κλικ, απλοποιώντας και να επενδύσει περισσότερο χρόνο σε εικονίδια για “on mouse over” θα μπορούσε να είναι ένα καλό στοίχημα.

clip_image008

Και πάλι, ούτε ο σχεδιαστής λάμπει με μεγάλα έργα τέχνης μετατραπεί σε ειδώλια, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι έχουμε σταδιακά έχουν καλύτερες δυνατότητες γραφικών από την αρχαϊκή δημιουργήθηκε από πινέλο με 8x zoom, αλλά δεν πρέπει να κάνουν κατάχρηση και να διαστρέψουν την αρχική ιδέα της “εικόνα”

Εδώ αφήνω μερικά παραδείγματα

 

clip_image012Είναι ένα αεροπλάνο, όχι, ένα πουλί, όχι? Είναι … η γραμμή εντολών

… F *, πως δεν θα μπορούσα να το φανταστώ … και αν φαίνεται … φαίνεται … τι φαίνεται;

clip_image014Ένας εκτυπωτής, μια δεξαμενή πόλεμος … απέτυχε,είναι η ιστορία

Τι συνέβη … δεν βλέπεις ότι μοιάζει με το σύμβολο του φιλμ αποθηκεύονται σε μια κρυπτογράφο.

clip_image010Σε γενικές γραμμές, τα εικονίδια φαίνεται να είναι πολύ σκούρο, πολύ ισχυρή γραμμικές ακμές και την ομοιομορφία έλλειψη, δείτε το πολύσφηνο σε σχέση με τα άλλα αντικείμενα δημιουργίας. Ούτε προορίζεται πώς θα πρέπει να θεωρηθεί ως μια οθόνη με υψηλότερη ανάλυση και ως εκ τούτου μικρότερες χρησιμοποιείται.

clip_image016Υπάρχουν φορές που είναι καλύτερα να μοιάζουν με τις αποδεκτές συμβάσεις, όπως “undo” και “Επανάληψη” από το να κάνουν αυτά τα βέλη πλοήγησης … * xtrax, και με ένα πορτοκαλί περίγραμμα …

Καθώς και την ανάπτυξη λογισμικού, κατά την οποία τα χαρακτηριστικά που προστίθενται σε ένα γενικό σχεδιασμό, την εικονογραφία πρέπει να λαμβάνει υπόψη μια ταυτότητα … αν όχι, θα μοιάζει με ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο οποίο έχετε κρέμονται ειδώλια χωρίς κριτήρια, όπως η αρμονία, η συμμετρία ή κίνηση.

Αλλά καλά, καλώς ήρθατε στα καλά πράγματα που αυτή η έκδοση υπόσχεται.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.