Home > Γιατί λέγεται Microstation V8i

Γιατί λέγεται Microstation V8i

Σήμερα, όπως είχαμε ανακοινώσει, Bentley ξεκίνησε 8i έκδοση της για το σύνολο του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της, με πρεμιέρα ιστοσελίδα για το σκοπό αυτό, με τα βίντεο και τις απόψεις των διαφόρων χρηστών. Παρά το γεγονός ότι πολλές από τις συνδέσεις στο Δελτία Τύπου που έχουν σταλεί έχουν μια λανθασμένη διεύθυνση FTP.

Θυμάμαι το 2001 η έκδοση του AutoCAD ονομαζόταν 2000i, δεν μπορώ να θυμηθώ γιατί, νομίζω ότι επειδή ήταν “ίση” με έκδοση 2000? Microstation V7 j ονομάστηκε clip_image002όπως αυτή, όταν εφαρμοστεί η ανάπτυξη σε Java … γλώσσα που έμεινε στο V8, όταν άρχισαν να χρησιμοποιούν. NET, ώστε μέσα σε ένα χρόνο ο καθένας θα μιλήσουμε για V8i, είναι η πραγματικότητα. Πριν από την προσπάθεια αυτή, θα “καπνίζουν” κατά την έννοια των i, με βάση τη διαφήμιση που μας έχουν στείλει σήμερα μετά την εικονική διάσκεψη, πολύ όμορφη, αλλά για το «Nola» (ισπανικά) τη σύνδεση αυτών των θέσεων έγινε πάρα πολύ αργή.

Ολοκλήρωση φαίνεται να είναι η λέξη που ορίζει την καλύτερη εταιρική ταυτότητα που οδηγεί αυτή την έκδοση, παρόλο που αναμένεται πριν από λίγο καιρό, αυτό είναι κατανοητό από έναν επανασχεδιασμό που έκαναν όλων των ιθαγενών και απέκτησε αιτήσεις στο πλαίσιο ενιαίας αρχιτεκτονικής. Αν και περίμενα να έρθει από μια “Έξυπνος“Έννοια, όπως και αν αρκετά από τα έγγραφα τους προτείνει, δεν πιστεύω να το έχουν εφαρμόσει σε όλα τα επίπεδα, όπως φαίνεται να συμβαίνει με την Autodesk στον προβληματισμό Ένα καλό Txus» της μετάβασης del CAD ένα BIM.

Αλλά θα πρέπει να αποδειχθεί, μια έναρξη με τόση μυστήριο θα πρέπει να βασίζεται σε μια μεγάλη προσδοκία, γι ‘αυτό και έχουν κυκλοφορήσει ένα περιορισμένη ποσότητααντιγράφων αναμονής clip_image004να βρουν τις απόψεις, αν έχω την τύχη θα λάβετε ένα, αν όχι … Θα περιμένω να πει.

Πρακτικός σχεδιασμός με βάση Διαίσθηση:

Ο σχεδιασμός και η απεικόνιση είναι ολοένα και μειώνεται σε μια ενιαία δράση? Αυτό προϋποθέτει ότι σχεδόν σε πραγματικό χρόνο, καθιστώντας εφαρμόζεται από τα πρώτα ίχνη ενός συστροφή κτίριο με Generative Components, την πραγματική κατασκευή τηςclip_image004[1]τον έλεγχο της εποπτείας και μηχανικό σχεδιασμό.

Αλληλεπίδραση, Δυναμικές εμφανίσεις:

Οι “Σετ Display” έχει επεκταθεί, έτσι ώστε η 2D παύει να υφίσταται ή τουλάχιστον να συνυπάρχει με το 3D …;

Δεν είναι σαφές φαίνεται ότι ψάχνουν τρόπους για να εξαφανιστεί το 2D.

clip_image004[2]Εγγενής Geocordination:

Εννοείται ότι τώρα, όλοι Bentley εργαλεία υποστήριξης και μπορούν να εμφανιστούν σε ένα ενιαίο σύστημα αναφοράς για τη μύγα, ανεξάρτητα από το οποίο εξωτερική εφαρμογή έρχονται … εννοείται ότι, σύμφωνα με τα πρότυπα του OGC;

clip_image005Απίστευτος Απόδοση:

Ακούγεται σαν ένα πράσινο Hulk, αλλά οι χρήστες έχουν πει, «έχουμε πρόσβαση σε ένα αρχείο 20 ΜΒ και ο χειρισμός είναι 55 φορές πιο γρήγορα.” Θα πρέπει να δούμε αν αυτό είναι πέρα ​​από τη διαχείριση των δεδομένων μέσω LAN και WAN, όπου έχουμε έντονη προσπάθεια για SharePoint και το Project Wise.

clip_image004[3]Διαλειτουργικότητα:

Αν και επικροτούμε αυτό, δεν είναι μια καινοτομία και όχι το χρέος, διότι δεν είναι κατανοητή μόνο διαλειτουργικότητα, λόγω της ανάγνωσης των μορφών της γειτονιάς, αλλά επειδή θα υποστηρίξει τα πρότυπα. Μέχρι τώρα διαβεβαιώσω είναι έτοιμα: LandXML, OGC, ISO 15925, WML, IFC … ή τουλάχιστον φαίνεται να πω μια εκτεταμένη λευκό χαρτί 21 σελίδες.

Σε κάθε τρόπο θέλατε να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει Καινοτομία που εξακολουθεί να είναι V8 που συμμορφώνονται με τα πρότυπα και τις μετοχές τους με τον ανταγωνισμό είναι να αποθηκεύσετε τα χρήματα που κοστίζει ένα απλώς «εισαγωγή / εξαγωγή». Φαίνεται, επίσης, μια πολύ καλή ιδέα, μετά από σχεδόν τρία χρόνια των εξαγορών, δεν επιδιορθώσει το λογισμικό, αλλά εκ νέου – να αναπτύξουν το πλαίσιο ίδια αρχιτεκτονική.

Μένει τώρα να δούμε πώς θα υπερασπιστεί και να εμπορεύονται τα «εγώ» τους.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.