Home > Γεωπληροφορικής, έκδοση 7 … GIS και πολλά για τους Ισπανούς

Γεωπληροφορικής, έκδοση 7 … GIS και πολλά για τους Ισπανούς

Είναι πλέον διαθέσιμη η όγδοη έκδοση της Γεωπληροφορικής περιοδικού, το οποίο προσέγγιση GIS λάμπει σε μια απλή «θεαματική» επίπεδο egeomate, αν και μας εκπλήσσει το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότερα από ένα αντικείμενο με μια προσέγγιση που βασίζεται στις ισπανόφωνες χώρες εμπειρίες.

1. GvSIG.

Ένα από αυτά τα άρθρα, με Ισπανικός εστίαση είναι περίπου η gvSIG έργου, Πιστεύουμε ότι είναι ένα καλό επίτευγμα ορατότητα από μια πρωτοβουλία που κοστίζει φόρου των ανθρώπων και αν συνεχίζεται με επιταχυνόμενο ρυθμό, θα μπορούσε να γίνει ένα εξαιρετικό εργαλείο για την ελεύθερη χρήση.

Φυσικά, ότι εάν δεν ληφθούν περαιτέρω επιταχύνει την ανάπτυξή της, θα μπορούσε να συνεχίσει να είναι κάτω από την κριτική από το “hack εμπειρογνώμονες ArcGIS” οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις clip image0022 Geoinformatics, Edition 7 ... GIS and much for Hispanicsέχουν δίκιο, αλλά συχνά χάνουν την άποψη, διότι οι αιτήσεις πρωτοβουλία της κυβέρνησης συχνά φαίνεται να είναι αργή … ή επειδή αντιπαθούν να ανοίξει πηγή

2. Μεξικό …

Ένα άλλο πράγμα που μας είναι στην ευχάριστη θέση Σάρωση σπηλιές Naica, Στο Μεξικό. Ένα ενδιαφέρον άρθρο της σάρωσης με λέιζερ ακραίες συνθήκες …

clip image0042 Geoinformatics, Edition 7 ... GIS and much for HispanicsΔείχνει όχι μόνο τη μεθοδολογία, αλλά ορισμένα συμπεράσματα, ενώ το έργο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Σε εύθετο χρόνο του Μεξικού φίλους μας, η φωτογραφία στο εξώφυλλο είναι από το άρθρο αυτό, δείχνει πώς πρέπει να πάτε ντυμένος σαν αστροναύτης για να κάνουν αυτό το είδος των αλιευμάτων και δεν έχει τίποτα να κάνει με τον φίλο μας από τις nude παραλίες, he he.

3. Web 2.0 χαρτογράφηση …

Ποιο είναι το καλό με την κατανόηση του web 2.0 …. Λοιπόν, αυτό δεν είναι η κυριολεκτική μετάφραση, αλλά είναι ένα άρθρο που προσπαθεί να καπνίζουν για τις τάσεις Internet είναι γνωστή ως γενιά 2.0.

Στην πένα του Jan Koops Λάμπερτ παίζει το θέμα των εφαρμογών Web με τα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση χαρτογράφηση και GIS. Είναι ενδιαφέρον, ο καπνός αναφέρει προϊόντα όπως καπνιστό MapGuide (AutoDesk) Και ProjectWise (Bentley), Κάνοντας μια σχέση ακόμη και απλοϊκή, σαφής, καθώς αυτά τα παραδείγματα της εξέλιξης της εξέλιξης art τεχνολογίες για να μοιραστούν ιδέες για τη βελτίωση της συλλογικής νοημοσύνης.

Η εστίαση είναι web εφαρμογές σε τέσσερα επίπεδα, από την αρχή του μαθήματος:

  • Επίπεδο 0.Πρόκειται για εφαρμογές που λειτουργούν τόσο online όσο και offline.
  • Επίπεδο 1.Αυτές είναι οι εφαρμογές που λειτουργούν τόσο online όσο και offline αλλά είναι πιο λειτουργική και εύρωστη κατά την εργασία σε απευθείας σύνδεση.
  • Επίπεδο 2.Σε αυτή την περίπτωση, υποτίθεται ότι αυτές οι εφαρμογές και λειτουργούν offline, Αλλά και offline χρήση του είναι σχεδόν αδύνατη, όπως είναι η περίπτωση του Google Earth.
  • Επίπεδο 3.Αυτή είναι η περίπτωση των εφαρμογών που λειτουργούν μόνο σε απευθείας σύνδεση, Όπως είναι η περίπτωση της Wikipedia.

Εκτός από αυτό, το οποίο πιστεύω ότι είναι ένα κλασικό υπάρχει ένα άλλο άρθρο με τίτλο «Όταν ηGIS και ο εικονικός κόσμος να γνωριστούν μεταξύ τους … “Ενδιαφέρον σχετικά με την εικονική πραγματικότητα που εφαρμόζονται σε GIS … αλλά δεν μπορούν τα πάντα να το πιστέψει και πρακτικές.

clip image0051 Geoinformatics, Edition 7 ... GIS and much for Hispanics4. GeoBIM

Fritz Zobl και Robert Marschallinger λάμψη μιλάμε για το Geo BIM εξετάσουμε, αυτή τη φορά αγγίζει την προσέγγιση των τοπογραφικών και έργα πολιτικού μηχανικού.

Επίσης σε αυτή την πτυχή της χωρικής μοντελοποίησης υπάρχει ένα άρθρο που δείχνει μια ενσωμάτωση τηλεπισκόπηση GIS, Μέσα από ένα χωρικό πρότυπο των εκπομπών φωσφόρου …

5. Καινοτομίες σε εξοπλισμό

clip image0061 Geoinformatics, Edition 7 ... GIS and much for HispanicsΜια νέα γενιά της Ιένας. Στο έγγραφο αυτό, που παρουσιάζουν κάποια νέα όργανα παρατήρησης της Γης.

Μετά την αναθεώρηση του τοπογραφικού εξοπλισμού έκτη έκδοση, σε αυτή την περίπτωση υπάρχει μια αναθεώρηση του σταθμού Leica ρομποτικό συνολικά TPS 1200 +

Τα νέα παιχνίδια που άσκησε η Magellan… Θα πρέπει να δει αυτό, επειδή Magellan με συνεχή κανείς τις πωλήσεις του ξέρει ποιος δίνει την υποστήριξη και εξακολουθεί να εφεύρει.

6. Υπάρχει περισσότερο …

Μάλλον, θα σας συνιστούσαμε διαβάσετε online ή να το κατεβάσετε ως PDF για τη συλλογή σας, μόνο 12 MB και το χαμηλό βάρος γρήγορα.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.