Home > Γεωγραφικά τα κατάλληλα εργαλεία στην Bentley χάρτη

Γεωγραφικά τα κατάλληλα εργαλεία στην Bentley χάρτη

Ήδη αρκετές μέρες πριν είχα μιλώντας BentleyMap, θεωρήσαμε πρόσφατα τη μετανάστευση των δεδομένων και τη δυνατότητα για την αυτοματοποίηση της διαδικασίας, στην περίπτωση αυτή, πρόκειται να δείχνουν ένα παράδειγμα της προσαρμογής των Γεωγραφικά εργαλεία που είχα και που χρειαζόταν, όταν αρχίσαμε να λειτουργούν xfm.

Πριν από αριστερά Bentley Χάρτης της, στο συνέδριο του 2004 παρουσιάστηκε η xfm σύστημα ως εναλλακτική λύση για το πού πήγαιναν, αλλά δεν ακούγεται τόσο ελκυστική, επειδή ο διαχειριστής Geospatial φαινόταν τόσο δύσκολο όσο είναι τώρα. Μετά βλέπουμε τις δυνατότητές του είχαμε χρόνο για να καθίσετε και να σκεφτείτε πόσο πιθανό ήταν να ενσωματώσει xfm χωρίς να αφήνει Γεωγραφικά και από αυτό γεννήθηκε ένα ενδιαφέρον σχέδιο για το οποίο θα μιλήσω αργότερα. Στην περίπτωση αυτή, θα ήθελα να επικεντρωθώ σε πρώτο πράγμα που κάναμε όταν ο Γεωγραφικά νοσταλγία εργαλεία δεν έχουν να δει οπουδήποτε στην Bentley χάρτη? Το κάναμε με έναν προγραμματιστή πρόσφατα αποφοίτησε από το Καθολικό Πανεπιστήμιο και με καλή γνώση για την καθαρή..

Απαραίτητα εργαλεία Γεωγραφικά.

Το πρόβλημα με την Bentley Χάρτης είναι ότι άφησε κάποιες Γεωγραφικά βασικές λειτουργίες, ο χρήστης δεν μπορεί να βρει τον τρόπο να λύσει (όχι με τον παραδοσιακό τρόπο). Εάν παρατηρήσετε, αυτά είναι βασικά και αυτό είναι μια μεγάλη αδυναμία Bentley Χάρτης, η οποία στερείται των πολύ απλό συμβάσεων, αλλά και άλλες λιγότερο ισχυρά εργαλεία έχουν και αν έχουν να υπάρχουν καλά κρυμμένα ακόμη και για τους χρήστες του προκατόχου του. Ας δούμε ποιες είναι αυτές οι λειτουργίες ήταν:

Αυτό το βίντεο μπορείτε να το κατεβάσετε από egeomates? Οι παρακάτω εικόνες που λαμβάνονται από αυτή. Η ανάπτυξη ήταν. Net, το έργο ήταν σε Γεωγραφικά 8.5 και η βάση δεδομένων ήταν clip image00115 Geographics tools adapted in Bentley mapOracle 9.

Χαρακτηριστικά διαχείρησης

clip image0029 Geographics tools adapted in Bentley mapΑυτή η απλή γραμμή εργαλείων επιτρέπει τη μετατροπή DGN αντικείμενα γραφικών σε στοιχεία που σχετίζονται με το έργο μέσω του πίνακα χαρακτηριστικό, είναι πρακτικό αλλά Bentley Χάρτης δεν φέρει τίποτα γι ‘αυτό, γι’ αυτό ξαναχτίστηκε:

Χαρακτηριστικό επιλογή επιλέγοντας την κατηγορία, τον τύπο και τη λειτουργία, με αυτό λύνεται ό, τι κάναμε και με επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας / διαχειριστή χαρακτηριστικό.

Επίσης, το κουμπί κάτω επιτρέπει την επιλογή με βάση το χαρακτηριστικό σε ένα αντικείμενο που έχει ήδη και το άλλο η κατανομή της δραστικής χαρακτηριστικό για ένα ή περισσότερα στοιχεία.

Στη συνέχεια, στην καρτέλα πλευρά άλλα εργαλεία είχαν τοποθετηθεί για να δείτε τις πληροφορίες που διαθέτουν και να το αφαιρέσετε, η οποία είναι η κάποιου ξέραμε ως atach και αποσπάστε.

Ζήτημα να επιλυθεί, με εξαίρεση την αλλαγή της προτεραιότητας (δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ), οι 5 εντολές για τη διαχείριση χαρακτηριστικά επιλύθηκαν.

clip image0036 Geographics tools adapted in Bentley mapΕνημέρωση δεδομένων

Πάντα στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, είχε τοποθετηθεί ένα κουμπί για να συλλάβει τη γεωμετρία, επιλέγοντας το αντικείμενο αναδύεται ένα πλαίσιο που σας επιτρέπει να επιλέξετε αυτό που θέλετε να ενημερώσετε: περιοχή, περίμετρο, το μήκος ή το εύρος των συντεταγμένων. Αυτό έγινε σε Γεωγραφικά με τη βάση δεδομένων / συντεταγμένες χώρου-περίμετρο-update

Και τότε έγινε ένα τελευταίο κουμπί για τη μεταφορά δεδομένων μεταξύ ενός αντικειμένου και ενός άλλου? Αυτό ζήτησε εάν τα δεδομένα έχουν αντικατασταθεί.

Οθόνη Χαρακτηριστικά »

Στην απεικόνιση, ή ό, τι Γεωγραφικά ονομάζεται διαχειριστής οθόνης, αναπτύχθηκε μέσα στην ίδια εφαρμογή μια λειτουργία για να γίνει αυτό, σχεδόν σαν να γίνεται από γεωγραφικοί. Εδώ μπορείτε να δείτε το βίντεο.

clip image0045 Geographics tools adapted in Bentley map

Αν παρατηρήσετε, είναι ο κατάλογος των κατηγοριών, με τα χαρακτηριστικά και τα κουμπιά του για να απενεργοποιήσετε, ενεργοποιήσετε, επιλέξτε ή καταργήστε τα πάντα. Διαθέτει επίσης μια επιπλέον επιλογή για να επιλέξετε την προβολή.

Εξ όσων γνωρίζω, αυτό ήταν ένα από τα πρώτα βήματα υλοποίησης γίνεται σε xfm, το 2005, λιγότερο από ένα χρόνο μετά την Bentley παρουσίασε αυτή την διάσκεψη του 2004 στο Ορλάντο. Αυτή τη στιγμή η Bentley είναι να καταστεί η προώθηση του νέου εργαλείου της, προσπαθώντας χρήστες να σταματήσουν να χρησιμοποιούν Γεωγραφικά.

Κλείνοντας τώρα; Ενώ η Bentley Χάρτης επιτρέπει την ανάπτυξη σε. Net και κάνει σχεδόν κάθε προσαρμογή, δεν είναι σκόπιμο αυτό Bentley κάνει όταν ξεχάσουμε ό, τι οι χρήστες τους, συνηθίζουν να κάνουν. Στην περίπτωσή μας, είχαμε egeomated προγραμματιστές σε αυτό το επίπεδο, αλλά δεν είναι ότι «έξω από το κουτί” λογισμικού θα πρέπει να προωθήσει, αν θέλετε να χρησιμοποιηθούν από το πλήθος.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.