Home > Από το Άμστερνταμ και κάτι περισσότερο

Από το Άμστερνταμ και κάτι περισσότερο

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Παρακαλώ διαβάστε μερικά σχόλια στο τέλος αυτού του post.

Έχει ένα αρκετά μακρύ ταξίδι. 2 ώρες από την Κεντρική Αμερική στο Μαϊάμι, 8 ώρες στο Λονδίνο, 1 περισσότερο για Άμστερνταμ: αυτά προστίθενται τα 6 αυτά που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό σε συνδυασμό φθάνοντας τα 17.

Το βιολογικό ρολόι ήταν σύνηθες μετά την χειμερία νάρκη αρκούδα στον αέρα. Αλλά το στομάχι του ακόμα, οπότε τα μεσάνυχτα έπρεπε να βρω κάποια καφέ και κέικ.

clip image001257 From Amsterdam and something more

Διέλευση από τη Βοστώνη στο Ηνωμένο Βασίλειο τις πρώτες πρωινές ώρες, με εξωτερική θερμοκρασία 59 βαθμούς υπό το μηδέν (Κελσίου) και ταξιδεύουν στον ορίζοντα … σίγουρα δεν έχει καμία σχέση.

Προς το παρόν, μόνο σκευάσματα, ο φίλος μου, Juan, ένας Ισπανός που εργάζονται στην Ολλανδία εδώ και χρόνια είναι στο τραπέζι σας με το κομψό Christine.

Στην κύρια αίθουσα, ήχου είναι έτοιμη με το να βγήκε από τα συρτάρια, τα αποτελέσματα έχουν δοκιμαστεί και οι ετικέτες που τοποθετούνται στα δωμάτια. Ό, τι συμβαίνει πριν και φαντάζεται κανείς για το γκαλά βραβεία.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ένα από τα πανό, η υποδοχή είναι σε γλώσσες των χωρών των αντιπροσώπων τους. Το στυλ είναι η ετικέτα του συμφραζόμενα νέφους ότι τα blogs και WordPress θέσει μόδας.

clip image002187 From Amsterdam and something more
clip image003141 From Amsterdam and something more Η διαμονή στο Wyndham Apollo Hotel σε γενικές γραμμές είναι μια χαρά. Τίποτα περισσότερο από ό, τι λείπει, όπως σχεδόν κάθε ξενοδοχείο έτοιμο για τους τουρίστες στην Αμερική: Το ασύρματο δίκτυο.

Προσφέρουν τηλεόραση υπηρεσιών Διαδικτύου, αλλά είναι μια ενόχληση. Το ποντίκι είναι ένα κουμπί για να στραφεί, όπως αυτές κόκκινες μπάλες από τους πρώτους φορητούς υπολογιστές. Η υπηρεσία LAN για 10 ευρώ την ώρα μου φαίνεται σαν μια ληστεία … όπως θα έλεγε ο Οβελίξ:

Nederlanders zijn ΓΕΚ.

Και ο καιρός, μια απόλαυση. 8 βαθμούς Κελσίου στις καλύτερες στιγμές της.

Δεν έχει τίποτα να κάνει με το περιβάλλον της Καραϊβικής, αλλά και για αυτούς τους ανθρώπους είναι ένα προνόμιο που είχα στον ήλιο για μερικές ώρες στη 1 μ.μ., την ίδια ώρα που οι περισσότερες επιχειρήσεις ανοικτές. Μια στιγμή για μερικούς γέροντες που να επωφεληθούν από αυτό για να πάμε για ένα καφέ στο πεζοδρόμιο και αφαιρέστε το μαντήλι για λίγο.

Τα παιδιά μου, από την άλλη πλευρά του κόσμου δεν μπορεί να με εντοπίσει? Το 8-διαφορά ώρας δίνει ακριβώς την ευκαιρία να εγκαταλείψουν τα μηνύματα και να με βοηθήσει να κρατήσει ζωντανά τα ζώα στο αγρόκτημα.

clip image00499 From Amsterdam and something more

Ενώ αύριο έρχεται, θα πρέπει να βρείτε ένα τροφοδοτικό και σκακιού που Obelix συλλεκτικά κομμάτια, ενώ παγετός δεν εμπίπτει. Και τότε πήρε καταφύγιο στο λόμπι με τη θερμότητα από το η μεγάλη ποσότητα (*) Των οπαδών xfm, με μια καλή Cappuccino & Amaretto και ένα σούσι από το γιαπωνέζικο εστιατόριο του Yamazato του.

Μεγάλη διαφορά με το προηγούμενο έτος, αυτή τη φορά δεν συμπίπτει με το τέλος των κατατακτήριων δοκιμών για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και για τη χώρα μου, πολλοί λένε ότι είναι σιδερωμένα και πιτζάμες Lobo του προέδρου. Οι ίδιες κοινωνικές πιέσεις, ελπίζω ότι η ίδια κρίση δεν θα επιστρέψει, δεδομένου ότι η τελευταία δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

(*) maraΑυτή η λέξη είναι μια Κεντρικής Αμερικής Λόγος αυτό σημαίνει ότι ένα μεγάλο ποσό των ανθρώπων, ειδικά τους φίλους.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.