Home > Αγαπημένο λογισμικό σας πρέπει να πεθάνει

Αγαπημένο λογισμικό σας πρέπει να πεθάνει

Η έκδοση του μήνα αυτού του περιοδικού PC είναι γεμάτη από φράσεις με αυτό το επίπεδο της ειρωνείας κατά δημοτικότητα της Microsoft και ειδικά για το λειτουργικό σύστημα των Windows. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το μήνυμα σε Νάντια Molina, το οποίο αναχωρεί από το PC Magazine, θα χάσουμε mole της και αλάνθαστο φωνή της για το podcast, αλλά σίγουρα γνωρίζουμε γι ‘αυτήν μέσω της προσωπικό blog.

Όσον αφορά το θέμα του μήνα, John Dvorak, με ένα βαρύ θέμα“Τα Windows πρέπει να πεθάνει” προτείνει ότι μετά από 25 χρόνια ιστορίας, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα δεν μπορεί να προχωρήσει περισσότερο … όχι με τη μορφή που αυτό συμβαίνει. Εν τω μεταξύ, Λανς Ulanoff κάνει μια αντίθεση από το πώς έχουν αλλάξει άλλα πράγματα σε 25 χρόνια και ότι η επανεκκίνηση των Windows είναι σχεδόν αδύνατο? Το θέμα του “Μία από τα ίδια; ¡Όχι!” δεν είναι πειστικό.

Και το γεγονός είναι ότι ο Steve Ballmer πριν από λίγους μήνες, μετά την άσχημη γεύση που προκάλεσε τα Windows Vista, τολμώ να πω μία από τις φράσεις που θα γράψει ιστορία στοIdiotpedia. Είπε ότι αν το 97% των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τα Windows, η οποία ήταν η σαφέστερη απόδειξη ότι ο υπολογιστής ήταν καλύτερη από ό, τι Mac, μια τραγική τρόπος για τη μέτρηση της ποιότητας, λόγω του όγκου της κατανάλωσης. Windows 7 δεν τολμά να πει ότι είναι λίγο καλύτερα από τα Windows Vista. Epa!

Στην τεχνολογία, οι χρήστες δεν έχουν μεγάλη ελευθερία επιλογής, αν δεν θέλουμε να τα εφαρμόσει διαδικασίες είναι βιώσιμη. Είναι αλήθεια ότι κανείς δεν μας έβαλε ένα μαχαίρι για να αγοράσει το πιο ακριβό πρόγραμμα στην αγορά, αλλά και το νόμο του Moore ήταν υπεύθυνη για τη διατήρηση ενός μονοπωλίου σε μεγάλα εμπορικά σήματα για να σκοτώσει μικρές πρωτοβουλίες των οποίων το μερίδιο αγοράς είναι ασήμαντη και συνεπώς εμπορικά βιώσιμη. Βλέπουμε πώς οι καινοτόμες τεχνολογίες που δίνουν μισό πίσω στο μεγάλο λογισμικό μάρκας αντιμετωπίζεται με περιφρόνηση από τη σχετική σπανιότητα τους οπαδούς, αντίθετα, οι μεγαλύτερες εταιρείες και όχι την καταπολέμηση αδυναμίες τους είναι απλά ψάχνουν να κορεστεί διαφορετικές θέσεις μεταλλάσσονται πολύ “παράλογο τρόπο από τους κορυφαίους μας “.

Εδώ δεν είναι τόσο εύκολο να πω “για τις προτιμήσεις υπάρχουν διαφορετικά χρώματα, “(Ισπανικά Λόγος: «para gustos, Los Colores» αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια προσωπική επιλογή για όλους), Επειδή ο κύκλος ζωής της μόδας φόρεμα, αν και μικρότερη, είναι ανακυκλώσιμα? Κάτι που δεν συμβαίνει στο τεχνολογικό περιβάλλον. Προσωπικά, προτιμώ να εφαρμόσουν αυτά υπερπλήρη εμπορικά σήματα, επειδή η ευκολία εξεύρεσης ανθρώπινου δυναμικού που το χρησιμοποιούν, την υποστήριξη των πωλήσεων και την εγγύηση που δεν θα πεθάνουν (σύντομα). Αλλά οφείλω να ομολογήσω το κάνουμε με χαμηλό κόστος λύσεις θα ήταν πιο εύκολο όσον αφορά την τιμή, την ευκολία και την ευκολία της δημιουργίας νέων χαρακτηριστικών. Σε ζύγιση και τις δύο πλευρές της ισορροπίας μεταξύ καθιστώντας πιο ακριβό και δύσκολο ή καθιστώντας «αβεβαιότητα βιώσιμη”, είναι προφανές ότι ο πρώτος κίνδυνος είναι περισσότερο αποδεκτή από την τελευταία.

Κατά έναν περίεργο τρόπο, το δεύτερο μέρος PC Magazine για τη δημοσίευση είναι ακάλυπτο ρίχνουν πολλούς επαίνους (Ισπανικά ιδίωμα: «Flores», κολακεία) Με τους υπολογιστές και τις εφαρμογές της Apple, που έχουν κάνει για λίγο. Συγχαίρουμε αυτήν την πράξη, όχι μόνο με την πίστη ότι έχουν δίκιο, αλλά επειδή σε αυτές τις φορές, όταν γράφετε για τη γνώμη της πλειοψηφίας είναι ένα μέτρο της επιτυχίας και να κολυμπήσει ενάντια στο ρεύμα απαιτεί αξία από μόνη της(Ισπανικά Λόγος: Perse)? είναι επικίνδυνο (Ισπανική Λόγος: «se la juegan»), Αν θυμηθούμε ότι η αγγλική έκδοση του περιοδικού εξαφανίστηκαν πριν από δύο μήνες (σε έντυπη μορφή).

Όποιος έχει δοκιμάσει το Linux γνωρίζει ότι είναι πιο αποτελεσματική από ό, τι τα Windows, ώστε να μπορεί να τραγουδήσει δυνατά, ώστε να ακουστεί στον ουρανό αντί να επικρίνει γκαζόν του γείτονα, ακόμα και να κάνει αυτό μόνο για τις καθημερινές 22 επισκέπτες. Αλλά είναι απαραίτητο να είναι συνεπής και αμερόληπτη σε αυτό, προσέχοντας να μην πέσουμε στην ακραία της συνεχούς δυσπιστία και αντιπαραγωγική απαισιοδοξία. Στο τέλος του δρόμου, το πάθος για την αναζητούν νέους τρόπους για να κάνουμε τα πράγματα θα κατασκευάσει καλύτερα αποτελέσματα και ο χρόνος θα μας δώσει το λόγο.

Εν κατακλείδι Θα ήθελα να συστήσω αυτό το μήνυμα ως απαιτούμενη άσκηση στην ιδιωτικότητα των 45 ιντσών που μας χωρίζουν από την οθόνη? Λίγα λεπτά για να προβληματιστούν σχετικά με το αν χρησιμοποιείται περισσότερο τα προγράμματά μας στον κόσμο γεωχωρικών θα μπορούσε επίσης να περπατήσετε με το φέρετρο στο πίσω μέρος. Αν οι καινοτομίες των τελευταίων οκτώ ετών έχουν παραχθεί μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα σε μαζικές διαδικασίες, αν νέους τρόπους να κάνουμε πράγματα έχουν μειωθεί βήματα και η ανάγκη να αυξηθεί η μνήμη RAM είναι ισοδύναμο με το μερίδιο της καινοτομίας και της ανάπτυξης σημειώθηκαν στην καθημερινή ρουτίνα.

Παρά ταύτα, μεγάλη διάρκεια ζωής του βασιλιά.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.